Polly & Mino

– barnens bästa vänner

Polly & Mino är alla barns favoriter. De kan dyka upp vid poolen, på barnklubben eller ja, lite var som helst egentligen, så länge du bor på Apollo Mondo Family-hotell. Världens kramgodaste med en lagom stor portion av både bus och klokhet – Polly & Mino gör garanterat succé på årets familjesemester.

Polly & Mino

Polly & Mino leker och busar tillsammans. Vem som är vem? Polly är den flygande gudinnan och den kavata tjejen – full av energi och magiska krafter, medan minotauren Mino är hennes lekfulla, lurviga följeslagare med ett hjärta av guld. Tillsammans står de alltid på barnens sida!  

Lyssna på Polly & Minos sång

Var finns Polly & Mino?

Vill du träffa Polly & Mino personligen ska du åka till något av våra Apollo Mondo Family-hotell. Det är våra bästa familjehotell där du förutom Club Polly & Mino har tillgång till simskola, gratis träningspass och kaffe- och juicebaren Mondo Café. Du hittar också våra charmiga vänner på Apollo Sports-hotellen Playitas Resort, Levante - powered by Playitas och Porto Myrina - powered by Playitas.

Här finns Polly & Mino

Polly & Minos prylar

Alla barn som är med i Club Polly & Mino får en fin t-shirt och ett diplom att sätta upp vid sängen när man kommer hem. Barnen får också en egen minnespåse. Minnen från en resa är ju bland det finaste man kan skaffa sig – så se till att ta med några hem. Vilka blir dina souvenirer? En snygg servett från tavernan? Ett fint korallhalsband från marknaden? Det som stoppas i påsen blir vackra minnen att plocka fram en kall vinterdag i Sverige.  

Om barnen vill måla av sina nya kompisar kan du skriva ut målarkort på Polly & Mino här.

Färglägg Polly & Mino
Färglägg Polly & Mino

Club Polly & Mino

Club Polly & Mino är vår egen barnklubb med utbildad, skandinavisktalande personal. Här står roliga aktiviteter i centrum, men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på landets språk eller laga något ur det lokala köket. För barn 4-11 år. Pris från 395:-/vecka.

Club Polly & Mino finns på alla våra Apollo Mondo Family-hotell och på Apollo Sports-hotellen Playitas Resort, Levante - powered by Playitas och Porto Myrina - powered by Playitas.

Polly och Mino på Kreta

Få besök av Polly & Mino

Låt Polly & Mino förgylla semestern för de små. Nu kan du förboka ett besök av våra populära vänner: antingen stannar de en stund på rummet och läser en saga eller så överraskar de barnen med tårta. Ett perfekt sätt att fira födelsedagen på! Prata med reseledarna på hotellet för att stämma av alla detaljer på plats. Polly & Mino-besöket kan bokas i samband med att du beställer resan, eller läggas till efteråt på Min resa. Pris 159:-

Skoj på Club Polly & Mino

Pollys kalas – Polly älskar att fylla år och varje vecka vankas födelsedagskalas med tårta och lekar när hela barngruppen firas.  

Minikockar – På barnklubben får de små sätta på sig kockmössor och lära sig att svänga ihop någon av landets traditionella rätter.

Minidisko – Uppskattad kvällsaktivitet med musik som får det att spritta i benen.

Miljödetektiver – Barnen får lära sig mer om sopsortering på ett enkelt och roligt vis.

Sagostund – Barnen får lära känna Polly & Mino genom sagornas värld.

Sakletarkonst – Barnen får skapa nya kreationer av material de plockat i naturen.

Skattjakt -  Skattjaktsäventyr med Polly & Mino.

Sportdag – De små får testa på olika sporter med Polly & Mino.

Polly’s pizza – Barnen får hjälpa till att laga god pizza tillsammans med Polly.

Observera att programmet är preliminärt och att ändringar kan förekomma.

 


Några av våra Apollo Mondo Family-hotell
där du får träffa Polly & Mino!

apollo mondo family
Almyra Hotel & Village
För dig som söker total avkoppling

Almyra Hotel & Village

Precis vid stranden i Koutsounari ligger gemytliga Apollo Mondo Family-hotellet Almyra Hotel & Village som en oas i den orörda naturen. Här kan du bara vara, njuta med familjen, leka och må bra.
apollo mondo family
Mythos Beach Resort
Generationshotell med faciliteter för alla

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer.
apollo mondo family
Alegria Beach Resort
Modernt hotell

Alegria Beach Resort

Njut av familjesemestern på ett modernt hotell precis intill stranden, med tillgång till flera pooler, restaurang och faciliteter som gym och träningspass. Precis som på våra andra familjehotell finns även Club Polly & Mino och simskola.