Acropol

  • Hög charmfaktor
  • Populär hotellrestaurang
  • Första hotellet i Parga
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Acropol är ett charmigt familjehotell som bara blir bättre med åren. Här bor du i bildsköna gamla stan i centrala Parga, med promenadavstånd till både stranden och hamnen. Att en av Pargas populäraste restauranger ligger i samma byggnad kan bara betraktas som en bonus.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer. Sviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närhet till strandpromenad, restauranger och barer samt närhet till flera stränder.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 65 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Acropol är ett mindre familjeägt hotell med mycket charm, och samma familj har drivit hotellet sedan det slog upp sina portar på 1800-talet. Med sitt centrala läge, nära hamnen i Pargas gamla stad, är det promenadavstånd till det mesta. Vill du bada i havet ligger den långa och fina Valtosstranden ca 200 meter från hotellet, där det finns solstolar, parasoller och vattenaktiviteter mot avgift. Hotellet erbjuder strandhanddukar mot avgift.

Acropols restaurang Castello är en av Pargas bästa och populäraste, och serverar italiensk, fransk och grekisk à la carte-meny. Till restaurangen hör också en trevlig bar. Receptionen är öppen mellan kl. 8.00-24.00. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 300 meter från hotellet. Bagaget transporteras. Lokal trafik.

Måltider

Frukost.