1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Steris

  • Strandnära
  • Hög kundnöjdhet

Steris i Rethymnon är ett bra och omtyckt litet mellanklasshotell som ligger bara ett stenkast från stranden och den härliga strandpromenaden. Och till den vackra venetianska hamnen och gamla stans trånga gränder går du på en kvart.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget, närheten till det viktiga. Rent, snyggt och trevlig personal. Modernt, ej slitet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 170 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 900 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Steris finns ett litet poolområde med gratis solstolar och parasoller. Bar och restaurang.  Växlingsmöjligheter. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Internethörna i receptionen mot avgift. Receptionen är öppen dygnet runt. Genomfartstrafik. Ljud från närliggande barer och trafik kan uppfattas som störande.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.