Marel

  • Vid strandpromenaden
  • Hög kundnöjdhet
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Marel är ett välskött mellanklasshotell med superläge vid strandpromenaden i Rethymnon. Här välkomnas endast vuxna gäster över 16 år och atmosfären är behagligt lugn. Varva svalkande dopp i havet med sköna poolstunder, och till kvällen är det enkelt att promenera in till Rethymnons gränder. För den totala strandkänslan rekommenderar vi en lägenhet med havsutsikt från balkongen.

Veckans deal

Boka senast 8/8 och få 500:- extra i rabatt per person på redan nedsatta priser. Gäller på avresor mellan 31/7 - 31/10 2021 vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer. Enrumslägenheter i nedsänkt markplan för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget,Stora rum. Ta personal och städ
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 41 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Marel bor du med bästa läge vid Rethymnons strandpromenad, med gångavstånd till gamla stans charmiga gränder, restauranger och butiker. Hotellet välkomnar endast vuxna gäster över 16 år och atmosfären är avkopplad och lugn. Vid den lilla poolen finns gratis solstolar och parasoller, och du surfar med gratis wifi i lobbyn som är öppen dagtid. Stranden ligger strax utanför dörren och flera av lägenheterna bjuder på skön havsutsikt från balkongen. Genomfartstrafik utanför hotellet kan upplevas som störande i vissa rum, speciellt under högsäsong.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Receptionen har begränsade öppettider. Väg måste korsas för att komma till stranden.