Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
4,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Centralt . Bra balkong mot havet. Rymligt rum
-

Bekräftad gäst: 2022-10-14


4 av 10

+
Läget vid stranden. Hotellpersonalen inklusive städpersonalen var mycket tillmötesgående.
-
Jag var medveten om att vi kunde påverkas negativt av lokaltrafik utanför, men trodde inte att den skulle vara så pass störande som den faktiskt var. Motortrafiken var massiv med många motorcyklar och scotrar, och det kom in en hel del avgaser via balkongen, som oftast var obrukbar. Det vore fint om lokalpolitiker kunde påverkas så att enbart elbilar och elscotrar tilläts på vägen mellan hotell och strand.

Bekräftad gäst: 2022-10-08


9 av 10

+
Balkong med havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
Läget vid stranden, städningen väldigt bra, funktionell lägenhet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


8 av 10

+
Bra läge och havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-01


9 av 10

+
Jättebra städning. Fanns också hårtork och vattenkokare, vilket inte stod i Apollos beskrivning
-
Mer miljötänk. Handdukar behöver inte bytas varje dag

Bekräftad gäst: 2021-10-23


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


5 av 10

+
Priset
-
Till det priset så vet jag inte.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
17
Bra
 
8
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-07-27

av michaelwA1693SN

Mitt favorithotell!

Ett mycket trevligt hotell på strandpromenaden. Trevliga rum med utsikt över beach en. Gratis solstolar mot att man beställer en drink. Perfekt läge en bit från centrum. Jag har bott på detta hotell 13 gånger och kommer att boka det igen. Trevlig personal!

 
2018-07-28

av Anna-Lena L

Mysigt strandnära hotel

Trevligt litet hotell, precis vid stranden. Vi fick ett stort rymligt rum, 205, gott om plats för tre vuxna. Garderob med många galgar och övrigt gott om förvaring. Litet badrum, men fräscht. Vi köpte till AC och sov som små prinsessor, svalt, mörkt och tyst. Vi hade balkong mot stranden och nyttjade uteplatsen utanför dörren många kvällar, lite svalare där. Utrustningen i köket var lite i snålaste laget, men det funkade till frukost och drink på balkong/uteplats. Hittade en mataffär några hundra meter från hotellet, åt höger. Stort sortiment och fräsch frukt och grönsaksavdelning. Stranden trevlig med solstolar och parasoll, men musiken inte alltid i vår smak. Största missen var att vi missade kläckningen av havssköldpaddorna. De hade lagt äggen precis nedanför hotellet, och vi åkte hem ca 10 dagar innan kläckningen

 
2016-09-06

av Nigel B Sverige

Rent och funktionellt enkelt lägenhetshotell

Receptionen är bemannad enbart dagtid men det gör ingenting, allt fungerar ändå. Rummet var modernt, mycket rent med ett litet pentry som hade det nödvändiga för att kunna laga enklare mat. Badrummet var litet men mycket rent och allt fungerade som det ska. Bra wifi i rummet, bästa gratis hotell wifi jag har upplevd! Rummet städades 6 dar i veckan, välskött. Mycket fin sandstrand tvärs över gatan och c:a 30 min gångväg in till Gamla Stan med otaliga restauranger och barer. Vägen dit var kantad av många restauranger och barer. En större supermarket 200 m bort. Flera mindre i närheten. Jag kan absolut rekommendera hotellet om man inte behöver lyx och många faciliteter.

 
2016-08-28

av Louise H Göteborg, Sverige

Litet, trevligt ,familjärt lägenhetshotell.

Perfekt läge på stranden där den är som bäst. Gott om plats och mjuk fin sand. 6 Euro för två solstolar o parasoll. Strandservice med enklare rätter o dricka. Trevlig familj som äger hotellet. Obemannat nattetid. Mycket enkel köksutrustning , men närhet till många restauranger och supermarkets och den stora mataffären INKA. Pytteliten pool med ca 6 st solsängar. Tyvärr ingen bar eller ställe att hänga på utanför hotellet. Man går till restaurangen bredvid eller stranden. Eller balkongen...alla har ju havsutsikt!!

 
2016-08-14

av Emil V

Litet hotell med bra läge

Hotellet har ett bra läge då det ligger knappt 50 meter från stranden. Dock långt in till gamla stan (promenad på 20-30 minuter). Städerskan kommer och knackar på dörren mellan 13-15 varje dag och byter lakan och handdukar varannan dag. Wi-fi funkar bäst i solstolarna vid poolen och det finns ingen signal på rummen, bortsett från i hörnet under tvn. Aircondition kostar "endast" 5 euro per dag men går inte att ha på när man är ute då man måste ta med sig nyckeln som även har brickan för elen fastsatt på. Alltså tar de 5 euro för nånting som du kan använda under tiden du är på hotellet. Klagomål tolereras ej och man blir ogillad av personalen om man har åsikter som skiljer sig från deras. Kuddarna är ca 5 cm höga och väldigt mjuka, så huvudet faller hela vägen ner till sängen. Dock är sängarna ganska sköna, de får en 8 på en tiogradig skala. Tyvärr är detta hotell dyrt med tanke på vad man får. Rekommenderas ej.