Kyma Suites Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Kyma Suites Beach har ett oslagbart läge nära Porta di Sabbionara, den östra ingången till Rethymnons gamla stad. Shoppingstråk, restauranger och barer runt hörnet, liksom som den fina stranden i Rethymnon – allt inom räckhåll.


Rumstyper

Dubbelrum 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Superiorrum 2-3 personer. Juniorsvit 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 103 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kyma Suites Beach är ett stadshotell med närhet till den fina Blå flagg-märkta stranden i Rethymnon. Här kan du känna pulsen från staden samtidigt som hotellet har en skönt avslappnad atmosfär.

Både på stranden och vid hotellets lilla pool finns solstolar och parasoller att låna. Handduksservice tillhandahållas också kostnadsfritt. På hotellet finns ett litet gym för gästerna och ett spa som erbjuder olika behandlingar mot avgift. Vill du röra på dig och samtidigt upptäcka mer av omgivningarna kan du låna en cykel på hotellet och ge dig ut på äventyr.

Hotellet har två restauranger, huvudrestaurangen Moulveri som serverar buffé samt à la carte-restaurangen och baren Navy Blend. Det finns en härlig terrass där du kan slå dig ner i skuggan av olivträden med en kaffe och insupa utsikten mot havet och båtarna som guppar i hamnen.

Centralt läge nära shopping, restauranger och barer. Väg måste korsas för att nå stranden. Stadstrafik i området runt hotellet.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Helpension eller halvpension finns mot tillägg.