Kundomdömen om Kyma Suites Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

103 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
30
Bra
 
13
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-19

av 104ingegerdn Malmö, Sverige

Mycket bra hotell på bästa läget!

Ett mycket bra och trivsamt hotell på bästa läget där man har nära till gamla stan och stranden, känns lyxigt. Mycket trevlig och hjälpsam personal! Vi bodde i ett dubbelrum med utsikt mot bakgård och pool, rummet är modernt inrett med flera fina detaljer och har säkerhetsskåp samt aircondition. Sängarna är väldigt sköna och det fanns två olika typer av huvudkuddar att välja på. Alltid mycket fint städat varje dag vi kom hem från stranden. Wifi är snabb och bra på rummen och hela hotellet. Frukostbuffén är mycket bra och god, det serveras kaffe/te och färskpressad apelsinjuice vid borden.Det fanns en kock som stekte omelett på beställning. Mysig restaurang och bar. Fin strand med fria solstolar och parasoll, strandhanddukar fick vi på hotellet och dessa kunde vi byta var 2-3 dag. Detta är ett hotell som vi mer än gärna kommer tillbaka till! Rekommenderas stark!

 
2017-09-28

av Harsangen Benajarafe, Spanien

Grymt bra hotell!

Ett mycket bra hotell nere vid båthamnen. Frukosten är väldigt bra, man blir serverad te, kaffe och nypressad apelsinjuice hur mycket man vill ha. Utmärkt service av personalen på hotellet.Den enda plumpen i protokollet är att städningen på rummet var något sen några dagar ,annars välgjord.

 
2017-09-28

av Maria B Halmstad, Sverige

Mycket bra

Hotellet är litet och mysigt. Vi fick ett rum på översta våningen med utsikt över hamnen. Rummet var litet men där fanns allt man behövde. Frukosten var riktigt bra. Fanns allt man behövde inklusive omelett som gjordes medan man väntade. Vasilis såg till att allt sköttes som det skulle. Även bra att man fick strandbadlakan och gratis solstolar och parasoll.

 
2017-08-20

av LucyFear Umeå, Sverige

Rekommenderas

Ett jättefint hotell med bra läge mellan stan och stranden. Servicen vid frukosten var otroligt bra! Städningen av rummet var också jättebra. Rummen kändes moderna och sängarna var sköna. Extrasängen var dock inte så jätteskön. Poolen var liten men räckte gott åt oss så vi spenderade en hel del tid i den eftersom det var röd flagg på stranden tre dagar. Önskvärt vore dock om poolen rensades varje dag från löv och insekter, annars kändes den fräsch. Vi använde Kruti beach hotels pool en dag men vattnet färgade både huden och det vita på min bikkni gult. Det gula på huden gick att skrubba bort med handduken och Kyma beach skickade min bikini på tvätt så den blev vit igen. Jag meddelade receptionen på Kriti beach så förhoppningsvis åtgärdas detta. Jag rekommenderar starkt Kyma beach och skulle gärna besöa hotellet igen!

 
2017-07-07

av P4399WZmarieb Stockholm, Sverige

Sol och bad

Hotellet ligger perfekt då det är nära till både strand (200 m) och gamla stan. Systerhotellet Kriti beach står för solsängar och parasoll. Handduk får du med dig från Kyma's reception som byts ut varannan dag. Toppen! Det finns ett litet fräscht gym i spa-delen, där man kan träna hela kroppen. Frukostbuffén har allt du kan tänka dig. Middagsbufféen är bra även den med stor variation varje dag. Vi hade ett superiorrum med havsutsikt, att rekommendera när vi pratade med andra gäster. Boka rum! Toppenställe med bästa servicen đŸŒș.