Rumstyper på Kyma Suites Beach

Dubbelrum

Dubbelrummen med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong, En dubbelsäng. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsvit

Juniorsviter med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te, Espressomaskin. Vid ankomst väntar vin, vatten och frukt i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.