Rumstyper på Kyma Suites Beach

Dubbelrum

I dubbelrummen finns en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong . Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Rymliga enkelrum med kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong . Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsvit

Rymliga juniorsviter med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter, espressomaskin samt minibar. Vid ankomst väntar vin, vatten och frukt i rummet. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Fina superiorrum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong mer havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.