Melmar

  • Populärt och omtyckt hotell
  • Uppskattat läge
  • Omtänksam personal
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Till hotell Melmar i Rethymnon återvänder gärna gästerna, det är det härliga läget och den förstklassiga service är extra omtyckt. Här bor du nära stranden i rymliga lägenheter, och kan ta dagarna helt i egen takt. Gamla stan i Rethymnon ligger inom gångavstånd och här möts du av charmiga, slingrande gränder som kantas av restauranger och butiker.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och standarden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 92 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Omtyckta hotell Melmar är beläget i ett bostadsområde nära stranden i Rethymnon. I trädgården finns en pool, mycket liten separat barnpool och solterrass med gratis solstolar och parasoller. Både vid poolen och i receptionen surfar du med gratis wifi.

Receptionen är öppen från kl. 08:00-23:00. Gratis bagageförvaring. I omgivningarna finns både tavernor och livsmedelsaffärer där du kan handla mat att tillaga i lägenheten. En promenad bort ligger Rethymnons gamla stad med gott om restauranger, barer och butiker. Strosa runt bland de slingrande gränderna och njut av den grekiska atmosfären. Genomfartstrafik utanför hotell Melmar kan vara störande för lägenheterna som vetter mot vägen.

Måltider

Inga måltider ingår.