Kundomdömen om Melmar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 310 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära till havet
-
Inkludera AC i priset

Bekräftad gäst: 2021-07-25


8 av 10

+
Trevlig personal,bra städning och nära stranden.
-
Dom städade rummen med klorin,luktade väldigt starkt hela kvällen och natten.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


9 av 10

+
Väldigt trevlig receptions personal
-
Wi-Fi på rummet var ostabilt

Bekräftad gäst: 2021-07-23


10 av 10

+
Ren och skön
-

Bekräftad gäst: 2021-07-17


10 av 10

+
Den trevliga atmosfären och den vänliga stämningen
-
Smågrejer så som parasoll på balkongen, krokar att hänga upp badhanddukar och större avfallsbehållare i köket skulle vara kanon :)

Bekräftad gäst: 2021-07-17


4 av 10

+
Balkongen med utsikt Rummet var bra storlek
-
AC borde ingå och inte betalas extra och utöver det skulle acn behöva bytas ut då den bara cirkulerade luft utan att kyla ned den, så rummet var kvavt konstant med eller utan ac om man inte stod direkt under fläkten. Wifi funkade aldrig att logga in på

Bekräftad gäst: 2021-07-11


7 av 10

+
Läget, trevlig personal och fin utsikt.
-
Att AC inkluderas i priset när man ändå betalar för hotellrummet. Hellre att det inkluderas i priset och att priset därmed blir något högre än att behöva betala extra vid ankomst för detta. Skulle även vara bra med att erbjuda frukost på hotellet genom att öppna restaurangen som faktiskt finns i hotellet men som ännu ej öppnats. Det borde ha varit öppet och förberett eftersom semestersäsongen är igång.

Bekräftad gäst: 2021-07-10


5 av 10

+
Vänlig och trevlig personal rymliga rum
-
Det är väldigt lyhört men jag förmodar att det är det är standard för de flesta hotell

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

+
Läget
-
Rummet behövde en uppfräschning.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

92 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
38
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-05-25

Inlägg av 173bertilj Mora, Sverige

Supernöjda som alltid

Som alltid endast superlativ om ett mycket bra mellanklasshotell. Fantastisk personal med Maria och Christina i spetsen. Ingen lyx men rent och fräscht överallt. Mycket bra möjlighet till förvaring, dusch och omkläde vid sen transfer. Be back!!!

 
2017-10-04

Inlägg av karinn149 Boden, Sverige

Så bra

Här är rent,fräscht,finns allt för självhushåll o helt fantastiskt bemötande. Wifin fungerade bra,sängarna med bäddmadrass ,mycket bekväma, o kudden likaså. Inte så mycket för barnfamiljer, vilket passar oss perfekt.

 
2017-05-21

Inlägg av AnettG_13 Vänersborg, Sverige

Ingen höjdare!

Hade bokat 2 rum. Det ena genom en charterresa med Apollo. Det andra direkt till hotellet. Det direktbokade rummet var uselt (rum 212) trångt, dåliga sängar, ofräscht badrum, fick duscha på en trätrall, en uteplats i källarläge mitt emot en byggarbetsplats. Apollorummet var bättre. Hotellområdet är litet och instängt. Finns många bättre alternativ för de pengarna! Dock mycket trevlig personal!

 
2017-04-17

Inlägg av SvenBan

Mr

Mycket bra hotell, jag är återkommande gäst. Trevlig personal! Enda problemet är dåliga förvaringsmöjligheter. Lagom gångavstånd till centrum, två stora supermarkets på nära håll. Poolområdet är välskött och trivsamt.

 
2016-09-21

Inlägg av Christer L

Fru

Mycket bra studio med sköna sängar och bra köksutrustning om man vill fixa nåt på rummet. Nära stranden och flera tavernor. Men vill man ha sol på balkongen får man gå upp tidigt på morgonen för resten av dagen är det skugga. Återkommer mer än gärna till detta hotell..