Theartemis Palace

 • Närhet till sandstranden
 • Juniorsviter med privat jacuzzi
 • Köp till halvpension eller All Inclusive

Hotell Theartemis Palace i Rethymnon erbjuder ett bra läge kombinerat med god service. Den populära sandstranden ligger ett par minuter bort och till centrum är det bara en kort promenad. På hotellet finns två pooler, ett litet gym och en jacuzzi. Bokar du en juniorsvit har du också en privat jacuzzi.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2 personer/2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent och fräscht, trevligt!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 778 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Theartemis Palace på Kreta ligger några minuter från sandstranden i Rethymnon och med centrum inom promenadavstånd. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en sidobyggnad, som skiljs åt av en väg. Gångtunnel leder under vägen mellan hotellen. Hotellet har en pool med barnsektion och gratis solstolar och parasoller. I den nya delen av hotellet finns en jacuzzi och en liten pool som är en kombinerad utomhus- och inomhuspool. Handduksservice mot deposition.

Theartemis Palace har en restaurang, Chloe (vårdad klädsel, långbyxor för män), och tre barer, varav en snackbar och en poolbar. Litet gym med enkla maskiner. Dart och bordtennis. Gratis biljard. Massage, bastu mot avgift. Minilivs och juvelerare. Gratis wifi i allmänna områden. Konferensmöjligheter för upp till 80 personer. Lokal trafik som kan uppfattas som störande. Vägar måste korsas för att komma till stranden.

Hotell Theartemis Palace har miljömärkningen Green Key, vilket betyder att de jobbar aktivt för att minimera den påverkad verksamheten har på miljön. De är också certifierade enligt ISO 22000:2005, ett ledningssystem för livsmedelssäkerhet. Hotellet belönades med utmärkelsen Certificate of Excellens av Tripadvisor 2016.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension och All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till halvpension äter barn 2-11 år gratis.

Speciella måltider för allergiker kan fås vid tidigare begäran, gärna redan i samband med bokningen.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukost, kl. 7.15-10.00.
 • Kontinental frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Lunch, kl. 12.30-14.30.
 • Middag, kl. 18.30-21.30.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
 • Glass och snacks, kl. 14.30-16.30.
 • Kaffe och kakor, kl. 10.00-17.00.
 • Kvällsunderhållning.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.