Kundomdömen om Theartemis Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 201 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personal
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


10 av 10

+
Svårt att säga när det va på nedstängning. Vi va få gäster så det hände inte så mycket
-

Bekräftad gäst: 2022-11-04


7 av 10

+
Personal och frukost
-

Bekräftad gäst: 2022-10-22


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


5 av 10

+
Att rummet renoverats och moderniserats
-
Har varit där 2 ggr tidigare och upplevde att det blivit sämre. Framförallt mat & dryck

Bekräftad gäst: 2022-10-09


8 av 10

+
Bra standard
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


9 av 10

+
Personal och service, bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


10 av 10

+
Maten och uppassningen var bra
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


10 av 10

+
Stort rum, bra service, god mat, rent, bra poolområde samt trevlig personal. Bra läge till stan och stranden.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

858 omdömen
Utmärkt
 
409
Väldigt bra
 
321
Bra
 
97
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-09-25

av Ted S Skåne län, Sverige

Super!

Fräscht och fint. Bra läge både till stranden och old town. Mycket vänlig och serviceminded personal. Stor frukost buffé. Vi bodde i familjerum som var stora och fräscha, ligger utåt en lugn gata. Rekommenderar detta hotellet.

 
2019-07-04

av Sommar1957

Åker gärna hit igen

Även denna gång blev jag väl mottagen och fick god service. Hotellet på gång att renoveras, vilket jag tyckte var både bra och lite sämre men det handlar nog mest om tycke och smak. Jag hade en väldigt bra vistelse med mycket god mat och från de allra flesta riktigt fin service. Bra poolområde och väldigt nära till stranden, inte långt in till gamla staden som är jättefin.

 
2019-07-03

av 190annikas Borås, Sverige

Theartemispalace

Har varit här två gånger tidigare upplevde sämre service den här gången. Förut fick man hämta all inklusive själv men den här vistelsen var man tvungen att först uppge sitt rumäner och sen vänta på servering som kunde dröja en halvtimme ibland . En del gäster som beställt före oss fick ändå servering före oss inte ok

 
2018-08-07

av PernillaH110

det bästa

fantastiskt hotell, otroligt trevlig personal. God mat med variation, läget super med närhet till strand och gamla stan. Ett hotell vi varmt rekommenderar oxh gärna återkommer till. Över allas förväntan

 
2018-07-25

av JennieE173 Farsta, Sverige

Nej tack! Långbyxor är ett krav

Jag värdesätter service väldigt högt och detta hotell håller inte nivån på nått sätt, personalen är Väldigt otrevliga. Om du vill ha nått att dricka på din all-inclusive trip bör du gå på ett supermarket! det finns inget vatten att tillgå (fanns heller inget på rummet när vi anlände kl 2 på natten), vill du ha en drink så får du vänta ca 30 min och de är inte alls goda, ölen är avslagen och drinken var varm. Matsalen är högljud och inte alls trevlig. Det är krav på långbyxor på killar på middagsserveringen, det var 37 grader plus när vi var här så våra killar i sällskapet fick gå ut och köpa långbyxor för dom släpper inte in dig med shorts (policy sorry sir var svaret), och jag som trodde vi var på semester?!? Om du vill ligga en dag vid poolen får du göra som alla andra och gå upp på natten och sno åt dig en för på morgonen är alla upptagna av handdukar. Vad var bra då? Jo maten var ok, det fanns mycket att välja mellan men inget speciellt i min mening. Rummen är fräscha och städningen är väldigt bra måste jag säga. Så om du värdesätter bra service och en trevlig vistelse så skippa detta ställe!