Kundomdömen om Theartemis Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 125 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Trångt runt poolområdet

Bekräftad gäst: 2024-05-18


8 av 10

+
Maten
-
Personalen i matsalen plockade av från bordet lite för snabbt snurrade runt borden hela tiden blev störande

Bekräftad gäst: 2024-05-14


9 av 10

+
Personalen och servicen. Frukosten!
-
Hade ingen möjlighet att påverka var mitt rum låg. Ville helst ha ett rum lite högre upp för att störas så lite som möjligt av trafiken eftersom jag har sömnproblem. Detta borde finnas som önskemål inför resan.

Bekräftad gäst: 2024-04-20


9 av 10

+
Rummet och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-29


8 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal. "Spacy".
-
Rusta upp gymmet!

Bekräftad gäst: 2023-10-21


9 av 10

+
Helhetsintrycket av ett väldigt bra hotell
-

Bekräftad gäst: 2023-10-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Rent hotell Nyrenoverat läget
-
Maten och drinkarna var inte alls goda, därför gjorde det att priser per automatik blev alldeles för dyrt för det man fick på tallriken/i glaset.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


9 av 10

+
Välkomnande
-
Besparningarna märktes.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

924 omdömen
Utmärkt
 
461
Väldigt bra
 
331
Bra
 
100
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2023-10-28

av 156gunnarm

Bästa hotellet

Täcket var för tjock för min del rummen excellenta servicen var utomordentligt över förväntan Av 10 resor av 10 skulle jag välja detta hotell pga personalen i första hand. När jag fick problem en natt kom de omgående och när jag inte kunde använda duschen så kom de omgående och var behjälpliga. Tack för en underbar vistelse. Det negativa var att hissarna fungerade sporadiskt

 
2023-10-22

av Patrik1966 Örebro, Sverige

Mycket trevligt och bra hotell!

Härligt, rent och fräscht hotell med underbar frukost- och middagsbuffé! Cirka 5 minuter från fin sandstrand. Personalen är mycket trevlig och service-minded. På kvällarna anordnas diverse grekiska aktiviteter såsom t ex grekisk dans. Opa!

 
2019-09-25

av Ted S Skåne län, Sverige

Super!

Fräscht och fint. Bra läge både till stranden och old town. Mycket vänlig och serviceminded personal. Stor frukost buffé. Vi bodde i familjerum som var stora och fräscha, ligger utåt en lugn gata. Rekommenderar detta hotellet.

 
2019-07-04

av Sommar1957

Åker gärna hit igen

Även denna gång blev jag väl mottagen och fick god service. Hotellet på gång att renoveras, vilket jag tyckte var både bra och lite sämre men det handlar nog mest om tycke och smak. Jag hade en väldigt bra vistelse med mycket god mat och från de allra flesta riktigt fin service. Bra poolområde och väldigt nära till stranden, inte långt in till gamla staden som är jättefin.

 
2019-07-03

av 190annikas Borås, Sverige

Theartemispalace

Har varit här två gånger tidigare upplevde sämre service den här gången. Förut fick man hämta all inklusive själv men den här vistelsen var man tvungen att först uppge sitt rumäner och sen vänta på servering som kunde dröja en halvtimme ibland . En del gäster som beställt före oss fick ändå servering före oss inte ok