Rumstyper på Theartemis Palace

Dubbelrum

Fräscha dubbelrum belägna i antingen huvud- eller sidobyggnaden. Tv och telefon. Kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong, vissa rum har utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum belägna i antingen huvud- eller sidobyggnaden. Tv och telefon. Kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum belägna i sidobyggnaden, som består av två rum och ett badrum. Alla familjerum har tv, telefon, kylskåp och hårtork. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Fina juniorsviter som oftast består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr (övriga har öppen planlösning). Juniorsviterna är belägna i antingen huvud- eller sidobyggnaden. Tv, telefon, kylskåp, vattenkokare och hårtork. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Bad/hydromassage dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med bad/dusch och wc för dig som vill bo på Theartemis Palace, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer

Superiorrum

Fina superiorrum, belägna i antingen huvud- eller sidobyggnaden. Kylskåp och vattenkokare. Kaffe- och tefaciliteter. Platt-tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong med poolutsikt.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum med jacuzzi

Fina superiorrum, belägna i antingen huvud- eller sidobyggnaden. Kylskåp och vattenkokare. Kaffe- och tefaciliteter. Platt-tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Markterrass med en jacuzzi.

Antal personer: 2 personer.