Rumstyper på Theartemis Palace

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med poolutsikt. Rummen kan finnas i huvudbyggnaden eller i sidobyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong. Rummen finns i både huvudbyggnaden och i sidobyggnaden. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong och poolutsikt. Rummen är belägna i sidobyggnaden, och består av ett sovrum och ett vardagsrum. Öppen planlösning mellan rummen. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Juniorsviten består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr eller med öppen planlösning mellan rummen. Juniorsviterna finns i både huvudbyggnaden och i sidobyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med bad/dusch och wc för dig som vill bo på Theartemis Palace, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med poolutsikt. Rummen finns i både huvudbyggnaden och i sidobyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: cva 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.