Ideon

  • Bo mitt i stan
  • Grönskande poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Ideon passar dig som vill förlora dig bland dolda gränder, mysiga caféer, kulturhistoria och charmiga tavernor – här bor du nämligen mitt i gamla stan. Hotellet erbjuder både dubbelrum och lägenheter, och det mysiga, grönskande poolområdet är en härlig plats att slå sig ned på. Gillar du fart och fläkt finns det dessutom gott om uteställen i närheten!

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 641 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ideon är ett fint hotell beläget i den gamla stan i Rethymnon. Vid det grönskande poolområdet finns en pool med en inbyggd jacuzzi samt solstolar och parasoller. Blir du hungrig eller vill beställa in något svalkande att dricka finns både poolbar, restaurang och bar på hotellet. En kort promenad bort hittar du en liten strand, och ca 1,2 kilometer bort finns en större strand med solstolar och parasoller. Gratis wifi. Genomfartstrafik utanför hotellet. Ljud från trafiken, hamnen och närliggande barer kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Hiss finns endast i byggnaden där dubbel- och enkelrummen är belägna. Mellan 10.30 to 14.30 är luftkonditioneringen avstängd.