Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Generellt bättre än förväntat
-
Svag wifi

Bekräftad gäst: 2024-05-18


6 av 10

+
Det låg bra till
-
Rummet ut mot bakgatan 608 var Inte bra då det låg en ”cannabis” butik precis utanför fönstret. Det var mycket liv där och man hörde folk som gick in och ut från butiken hela natten.

Bekräftad gäst: 2024-05-18


8 av 10

+
Renlighet och sängar
-
Litet handfat med en kran som var ivägen vid ansiktstvätt. Krokar till handdukar, det räcker inte bara en.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Kanon läge, rent & trevlig personal
-
Rum med balkong mot polmorådet där all sikt skymdes av ett enda stort träd

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Allting faktiskt. CentraltSå välskött
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


10 av 10

+
Vänlig och proffsig
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


9 av 10

+
Mycket bra service och god frukost. Fint och mysigt poolområde. Bra läge.
-
Hade önskat fler upphängningsmöjligheter för handdukar, ytterkläder osv.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
God frukost, mycket att välja på. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
Bra frukost.
-
Bra lägenheten invändigt. Men vi hade rum mot bakgatan var hemskt livat på natten. Sen hade det varit trevligt med en egen balkong.

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
Personalen var bra på alla sätt. Läget är kanon!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

713 omdömen
Utmärkt
 
363
Väldigt bra
 
258
Bra
 
71
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-07-16

av 93ve Örebro, Sverige

Tung trafik

Tyvärr började inte vår semester som tänkt tack vare att vi blev placerade i fel del av hotellet i sidobyggnaden med väldigt dåligt rum. Vi kände att det måste vara fel, men stod ändå ut och det lilla rummet hade havsutsikt och dubbelsäng som vi bokat.Efter en vecka fick vi ändå nog och ringde upp Apollo som efter kontakt med hotellet sa att hotellet gjort fel och vi fick nästa dag byta till rätt rum i huvudbyggnaden,det var en otrolig skillnad. Mannen i receptionen ville inte erkänna sitt fel,men på kvällen stod en flaska vin på rummet och Apollo ersätter oss med 200 sek per natt i det hemska rummet. Den tunga trafiken från hamnen med stora lastbilar som kom med ca.10 minuters mellanrum var störande under hela dagarna. Bra frukost,trevlig personal bortsett från den den kvinnliga chefen i matsalen. Ett extra plus till Vasso i baren,en underbar kvinna. Totalt sett ett bra hotell, men med ett sämre läge.

 
2017-08-19

av Y7206UVemmab

Halvpension

Jättefint hotell superbra service och städning men maten både frukost och middag väldigt enformigt ,ganska långt att gå till strand med solstolar ofta höga vågor svårt för mindre barn att bada Poolen fin men ganska liten

 
2016-07-11

av danielagbg Göteborg, Sverige

Bästa läget och härligt hotell

Prisvärt hotell med helt okej standard. Det ligger i den äldre delen av staden och hade inte velat bo någon annanstans än där efter ett par dagar. Lagom avstånd till strand och prefekt till centrum med butiker och restauranger. Även nära till den bästa utsikten!

 
2015-10-10

av MadBirg Trelleborg, Sverige

Litet personligt hotell, utmärkt läge i trevlig kultiverad stadsmiljö, en halvtimmes promenad till badstrand

Engagerad personal i livlig lobby/ bar, ovanligt riklig frukost (för att vara Grekland), lagom stort, fin havsutsikt (kan köpas till), trevligt torg nedanför. Sängarna lite hårda.Hotellet ligger trevligt mitt i gamla stan.

 
2015-09-12

av 365bengt_ Östersund, Sverige

Ideon

Fantastisk stad med gammalt blandat med nytt tredje gången där nu o alltid lika nöjd. Bodde på Ideon hotel som har bra och fina rum med städ 7 dar i veckan bra frukost och grym service så kommer absolut tillbaka och alltid en lagom promenad till stranden.