Bio Beach Boutique

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkomna till nybyggda hotell Bio Beach Boutique, ett hotell bara för vuxna. Läget kunde inte vara bättre – precis vid stranden i Rethymnon på soliga Kreta. Alla sviter har havsutsikt, och det har hotellets bar och restaurang också, så avnjut din middag samtidigt som solen sakta sjunker ner i havet.


Rumstyper

Juniorsvit premium för 1-2 personer. Executivesviter för 1-2 personer. Executivesviter med jacuzzi för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nybyggda hotell Bio Beach Boutique är ett modernt vuxenhotell där alla sviter har havsutsikt från de rymliga balkongerna.

Litet poolområde med en pool, gratis solstolar och parasoller samt handduksservice. Poolhanddukarna kan bytas ut var tredje dag. På stranden vid hotellet finns solstolar och parasoller att låna utan kostnad.

På första våningen ligger restaurangen Nereides med fin havsutsikt. En läcker frukostbuffé dukas upp varje morgon, och restaurangen är öppen hela dagen och stänger inte förrän middagen avslutats på kvällen. Maten på à la carte-menyn har tydlig lokal förankring med många vegetariska, gluten- och laktosfria alternativ. Det finns också en lobbybar med en omfattande drinklista och utsikt över havet, så slå dig ner och låt havsbrisen svalka dig. Lobbybaren serverar också vid såväl pool som stranden och erbjuder dessutom snacks dagtid (ca kl. 10.00-18.00).

Hotellet bygger också ett litet spa med jacuzzi, ångbastu, vanlig bastu och möjlighet till olika typer av behandlingar mot avgift. Uppvärmd inomhuspool. Gym finns på systerhotellet Bio, ca 3 minuter bort, och hotellets gästerna är välkomna att använda det kostnadsfritt.

Gratis wifi på hela hotellet. Möjlighet att hyra bil eller cykel. På stranden nära hotellet erbjuds vattensporter mot avgift.

Hotellet ligger vid stranden och följer du strandpromenaden är det bara ca 1 kilometer in till gamla stan i Rethymnon. Butiker och restauranger i området. Lokal trafik utanför hotellet kan tidvis uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé ingår.