Kundomdömen om Bio Beach Boutique

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 139 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rummet och personalen samt tillgång till solstolar på strand och vid pool.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-18


10 av 10

+
Den va nybyggd. Smart tv.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


9 av 10

+
Läget vid stranden, trevlig personal, balkong med utsikt, bra service, fin frukost
-
Poolområdet men svårt att åtgärda, ingen ramp endast stegar till poolen

Bekräftad gäst: 2024-04-20


8 av 10

+
Personalen.
-
Noll sol på balkongen. Mycket trafikljud, som dock försvann när man stängde fönstret.

Bekräftad gäst: 2024-04-13


9 av 10

+
Rummet, personalen, stranden, tillgängligheten
-
Maten.

Bekräftad gäst: 2024-04-13


10 av 10

+
Top 3 av alla hotell vi varit på!
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
Tillmötesgående personal.
-
Krokar på väggarna för upphängning. Läslampor vid sängen. Fler och bättre alternativ för vegetarianer. Vi hade halvpension och varmrätterna var tyvärr inte de bästa för mig som vegetarian.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
2
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2024-06-13

av MariaM13 Espoo, Finland

Vår utvärdering av Bio beach boutique

Hotellet hette förut Pegasus och var ett tvåstjärnigt hotell. Nu har det bytt ägare, är helrenoverat och heter BIO BEACH boutique hotel ****. Jag tror att det är ett Adults only hotell men är lite osäker. Åtminstone så passar det definitivt inte barnfamiljer. Det har 5 våningar och hiss. Det ör snyggt och modernt inrett, har en liten mysig pool på innergården, där man dock inte vill ligga för länge för det blir för i stängt och varmt. Men en stund efter stranden hängde vi ofta där och tog några simtag. Restaurangen är ok med bra priser. Baren är trevlig och personalen är jättetrevlig. Rummen är jättefina, och härlig balkong med utsikt över hela havet och stranden. Alla rum har denna utsikt, vad du än väljer. I rummen finns också extra finesser, bredvid sängen så kan du styra med knappar med att stänga av lampor, AC, dra ifrån och fast mörkläggningsgardinen. Lyx på morgonen att trycka på den och vips så ser du hela havet från din säng. Bra städning, rent överlag. Det tillhör en egen strandspalt med hotellets egna solbäddar, de är gratis för gäster och där fanns alltid ledig plats oavsett när man kom. Strandhanddukar finns på rummet att ta med. Egen parkering finns ej, men vi hittade alltid på nån bakgata. Liten bil ett plus så får man in den i små fickor. Läget på hotellet är bra om man vill ha kort väg att gå till centrum, ha massa matställen nära plus ännu stranden. Här finns liksom allt. Om man vill leta nåt att anmärka på? Alltid finns det ju nåt. - Gatan utanför stör ibland när det vrålar nån motorcykel förbi, men detta gäller ju alla hotell på denna strandgata i Rethymnon. - på detta lilla boutiquehotell så är restaurangen också liten och det gör ju inget men de hade kunnat utmärka sig lite och göra frukosten mer speciell. Där fanns allt vad man behövde, jo, men det där lilla extra fattades. ( hotellfrukost är det som jag ser mest fram emot på hela resan och kan lätt välja hotell efter bästa frukosten) Om jag skulle vara den som bestämmer så skulle jag ha en liten frukostmeny vid sidan av buffén och där skulle man kunna välja en valfri smoothie, färskpressad juice och nån sorts specialkaffe gratis t.ex. Det skulle göra stället lite speciellt. Skulle också satsa på lite mysinredning i restaurangen, det är ganska avskalat. Lite rekvisita, kan inte riktigt säga vad.( växter, lyktor, fina lampor, bordstabletter kanske) - I rummet. Garderoben….. Den är anpassad efter en man. Det går inte att hänga in klänningar för utrymmet är för kort. Inga hyllor heller . Snälla, varför finns det inte två skåp, en för kvinna och en för mannen? Behöver ett långt skåp och några hyllor eller lådor. Detta var inte genomtänkt. - Avsaknad av en enda krok nånstans. Som vanligt som på nästan alla hotell kunde man inte hänga upp handduken nånstans. Och ingen vöska eller badrock heller. No, inne i duschen fanns två krokar faktiskt. Bättre än inget väl, om de hålls torra när man duschar. - Smart med lampor inne i den lilla garderoben som tändes när man öppnade den OCH varje gång man gick förbi den fast skåpen var stängda, också mitt i natten när man skulle på toa. Då tändes allt upp😁hittade dock en strategi. Om man smyger sig långsamt som en panter förbi så tänds de kanske inte. Men vi är nog nöjda med vistelsen, tack för oss!

 
2023-10-17

av Dan J Solna, Sverige

Härlig tid i Rethymnon!

Vi har rest sedan mitten av 70-talet och det här hotellet är bland de 5 bästa som vi någonsin bott på. Finns inget att anmärka på, tvärtom mycket som är positivt; läge, utsikt, sängar, frukost, personal, lugnet (pga storleken), städning, maten i restaurangen, hotellets strandservicen osv. Vi rekommenderar det varmt!

 
2023-07-23

av Sandra G Sollentuna, Sverige

Ett av de bästa hotellen vi bott på!

Kom nyss hem från Bio Beach Boutique Hotel i Rethymnon. Allt var 10/10. Mycket fina rum, jättebra service, god mat och närheten till allt var ett stort plus. Vi har rest mycket och detta är ett av de absolut bästa hotellen vi bott på. Kan varmt rekommenderas!

 
2023-06-25

av 133kentg Bjärred, Sverige

Bland de bästa hotell som jag bott på

Fantastiskt bra hotell. Läget är svårslaget med egen stranddel så man behöver inte springa ner i ottan och boka plats. Dessutom har den pool som vi nyttjade på em. Bra frukost, sedan ner till stranden där det alltid fanns lediga solstolar, lunch på någon av restaurangerna på strandpromenaden, em dopp i poolen med en drink, sedan vila lite på rummet eller sitta på den stora terrassen och bara titta på den otroliga utsikten. Bra personal med otrolig servicekänsla. Hit åker vi gärna igen.

 
2024-05-01

av 870nino Norge

Godt valg

Veldig fornøyd med hotellet og restauranten. Hyggelig betjening og servitører. Vi hadde halvpensjon inkludert og var positivt overrasket over at vi kunne velge av restaurantens gode a la carte meny. Vi kunne velge mellom lunsj og middag. Frokosten var også kjempegod med variert utvalg. Litt overraskende at veranda vender mot nord og der var svært lite sol, men vi forstår at det er helt perfekt om sommeren. Uansett var det flott utsikt mot stranda og de reserverte stolene der. Ingen kamp om de "beste" solsengene da det var nok senger til alle på stranda. Det var også et lite basseng og solstoler i bakgården. Veldig rent. Kort og fin spasertur til gamlebyen.