Rumstyper på Bio Beach Boutique

Executivesvit

Executivesviter med rymlig balkong om ca 15 kvadratmeter med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Soffgrupp. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Espressomaskin med kapslar. Vattenkokare samt te och kaffe med daglig påfyllning. Kylskåp. Vid ankomst väntar en flaska vin och färsk frukt i sviten. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Executivesvit med jacuzzi

Executivesviter med rymlig balkong om ca 15 kvadratmeter med jacuzzi och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Soffgrupp. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Espressomaskin med kapslar. Vattenkokare samt te och kaffe med daglig påfyllning. Kylskåp. Vid ankomst väntar en flaska vin och färsk frukt i sviten. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit premium

Juniorsviter premium med en rymlig balkong om ca 15 kvadratmeter och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Espressomaskin med kapslar. Vattenkokare samt kaffe och te med daglig påfyllning. Kylskåp. En flaska vin, en flaska vatten och färsk frukt väntar vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 26-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.