Rumstyper på Bio Beach Boutique

Executivesvit

Executivesviter med havsutsikt och en rymlig balkong om ca 15 kvadratmeter med en solsäng. En dubbelsäng. Soffgrupp. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Espressomaskin med kapslar. Vattenkokare samt te och kaffe med daglig påfyllning. Kylskåp. Vid ankomst väntar en flaska vin och färsk frukt i sviten. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Executivesvit med jacuzzi

Executivesviter med havsutsikt och rymlig balkong om ca 15 kvadratmeter med jacuzzi. En dubbelsäng. Soffgrupp. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Espressomaskin med kapslar. Vattenkokare samt te och kaffe med daglig påfyllning. Kylskåp. Vid ankomst väntar en flaska vin och färsk frukt i sviten. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit premium

Juniorsviter premium med havsutsikt och en rymlig balkong om ca 15 kvadratmeter. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Espressomaskin med kapslar. Vattenkokare samt kaffe och te med daglig påfyllning. Kylskåp. En flaska vin, en flaska vatten och färsk frukt väntar vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.