Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 128 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Nära till stranden och nära till stort utbud av barer och restauranger
-
Bättre köksutrustning, saknas riktig stekpanna, saknade brödrost, bättre fungerande AC, bättre pris på värdeskåp, bättre utrymme för resväskor på rummet. Fanns ingenstans att sitta och äta inne i rummet (att sitta vid en utdragbar skärbräda funkar inte). Ta bort mattan i receptionen, den innebär stor risk för fallolyckor med sina uppvikta kanter.

Bekräftad gäst: 2021-10-08


10 av 10

+
Välkomnande personal, toppenbra läge. Välstädat.
-
.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
Fina rum med sköna sängar,snabb service vid behov, välstädat.
-
Kommer inte på något

Bekräftad gäst: 2021-07-16


7 av 10

+
Det var rent
-
Bilden fick poolen att se mycket större ut än den var, mycket liten pool. Rummet hade ingen annanstans att äta än på balkongen men balkongen var mycket liten ca 60 cm bred. Endast två personer fick plats så den tredje personen fick sitta i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


10 av 10

+
-
Mer i köket brödrost kaffekokare micro

Bekräftad gäst: 2021-06-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-05-29


4 av 10

+
-
Uppdatera informationen på Apollos sida och inte erbjuda rum när det inte finns vatten I poolen eller någon Bar och Restaurang som det står. Bättre attityd mot gäster som väljer att byta hotell när det som erbjuds inte finns, tack!

Bekräftad gäst: 2021-05-22


8 av 10

+
Närheten till havet
-
Ha AC’n igång när man kommer. Det var 35 grader i mitt rum när jag kom.

Bekräftad gäst: 2021-05-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

194 omdömen
Utmärkt
 
111
Väldigt bra
 
58
Bra
 
15
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-10-10

av asa-rapp Helsingborg, Sverige

Strandnära, men väldigt små rum och extremt liten balkong.

Fräscht hotell som kändes förhållandevis nyrenoverat. Men rummet var väldigt litet. Det saknades utrymme att ställa sina resväskor och det fanns ingenstans att sitta och äta mer än på den extremt lilla balkongen, förutom en utdragbar skärbräda. Balkongen var extremt liten, man kunde absolut inte sitta mer än två personer, varav en behövde vara väldigt vig för att kunna lirka sig in till stolen. Köksutrustningen kunde varit bättre, saknade riktig stekpanna, brödrost och vanlig kaffebryggare. Poolen ser missvisande stor ut på bilderna, den är väldigt liten, liksom själva poolområdet, som rymmer 4-5 solsängar. Någon bar såg vi inte till, om man inte räknar själva restaurangen som bar. Plus för gratis AC, men det blev svinkallt efter en kort stund, oavsett vilken temperatur man ställde in. Värdeskåp på rummet, dock till oklar kostnad. Vi fick först besked om att det kostade 10 € per vecka (!!!!) att få låna nyckeln till skåpet, men betalade i slutändan "bara" 5 € per vecka. Stort plus för sköna sängar, första gången vi varit i Grekland och sängarna inte kändrs som betong och de till och med hade bäddmadrass! Stort plus för närheten till stranden och Stort utbud av barer och restauranger. Stort minus för avsaknad av egen parkering. Nästan omöjligt att hitta någon lucka längs gatorna.

 
2019-11-02

av HelenVara

Höstlovsresa

Modernt och fräscht. Mindre hotell med toppenläge. Gatan störde inte oss, stranden mycket nära. Frukost köpte vi till o den dög, kanske lite tråkig dock. Lgh's funktioner var bra, sängarna utmärkta! Tyst o skönt, vi hade balkong in mot gården, den utsikten kunde vi vara utan. Välj hellre balkong med havsutsikt., det skulle varit kanon!

 
2019-07-29

av AnitaSverige Stockholm, Sverige

Fint hotell, trevlig personal

Jättetrevligt hotell med stranden över gatan och Gamla Stan på gångavstånd. Fina lägenheter med allt man behövde.Vi hade ganska stor balkong med morgonsol. Ägaren och personalen måna om gästerna. Vi fick behålla rummet fyra timmar längre på avresedagen. Rent och snyggt. Tack, Mimoza! På stranden betalade Steris gäster 7 euro för två solstolar med parasoll (annars 9 euro). Man kunde även beställa kaffe, dricka och lättare rätter på stranden.Det fanns många bra restauranger och barer i närheten av hotellet. Återkommer!

 
2019-07-19

av Lejonbruden Göteborg, Sverige

Som ett andra hem

Toppenläge stranden rätt över gatan, samboende på Steris har du rabatt på solsäng o parasoll. Riktigt sköna sängar vilket inte är så vanligt i Grekland. Ägarinnan och hennes personal gör allt för att du skall få en behaglig vistelse. Städningen är på topp. Hit återvänder man gärna, har bokat två veckor i september igen.

 
2018-10-20

av sarasamuelsson1

En vecka i oktober

Väldigt trevligt hotell. Personalen bryr sig verkligen om sina gäster och gör allt för att alla ska ha en fantastisk vistelse. Bra mar i restaurangen, men vi åt aldrig frukost där, så kan inte uttala mig om den. Trevlig och hjälpsam personal i alla lägen. Städarna gör ett fantastiskt jobb! Nära till stranden och gångavstånd till gamla stan. Många bra restauranger i närheten också. Otroligt prisvärt hotell! Har ingenting negativt att säga om det :) Planerar redan en resa tillbaka!