Kundomdömen om Steris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 115 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fina rum med sköna sängar,snabb service vid behov, välstädat.
-
Kommer inte på något

Bekräftad gäst: 2021-07-16


7 av 10

+
Det var rent
-
Bilden fick poolen att se mycket större ut än den var, mycket liten pool. Rummet hade ingen annanstans att äta än på balkongen men balkongen var mycket liten ca 60 cm bred. Endast två personer fick plats så den tredje personen fick sitta i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2021-07-03


10 av 10

+
-
Mer i köket brödrost kaffekokare micro

Bekräftad gäst: 2021-06-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-05-29


4 av 10

+
-
Uppdatera informationen på Apollos sida och inte erbjuda rum när det inte finns vatten I poolen eller någon Bar och Restaurang som det står. Bättre attityd mot gäster som väljer att byta hotell när det som erbjuds inte finns, tack!

Bekräftad gäst: 2021-05-22


8 av 10

+
Närheten till havet
-
Ha AC’n igång när man kommer. Det var 35 grader i mitt rum när jag kom.

Bekräftad gäst: 2021-05-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


9 av 10

+
Otroligt hjälpsam och trevlig personal. Dessutom utmärkt läge, snyggt och rent.
-
Jag är allergisk mot dun. Städerskan hjälpte mig att göra en kudde av filtar och handdukar. Skulle uppskatta om hotellet köpte in ett par kuddar utan dun.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

+
Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


6 av 10

+
Sköna sängar och bra städning
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

189 omdömen
Utmärkt
 
109
Väldigt bra
 
58
Bra
 
13
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-11-02

Inlägg av HelenVara

Höstlovsresa

Modernt och fräscht. Mindre hotell med toppenläge. Gatan störde inte oss, stranden mycket nära. Frukost köpte vi till o den dög, kanske lite tråkig dock. Lgh's funktioner var bra, sängarna utmärkta! Tyst o skönt, vi hade balkong in mot gården, den utsikten kunde vi vara utan. Välj hellre balkong med havsutsikt., det skulle varit kanon!

 
2019-07-29

Inlägg av AnitaSverige Stockholm, Sverige

Fint hotell, trevlig personal

Jättetrevligt hotell med stranden över gatan och Gamla Stan på gångavstånd. Fina lägenheter med allt man behövde.Vi hade ganska stor balkong med morgonsol. Ägaren och personalen måna om gästerna. Vi fick behålla rummet fyra timmar längre på avresedagen. Rent och snyggt. Tack, Mimoza! På stranden betalade Steris gäster 7 euro för två solstolar med parasoll (annars 9 euro). Man kunde även beställa kaffe, dricka och lättare rätter på stranden.Det fanns många bra restauranger och barer i närheten av hotellet. Återkommer!

 
2019-07-19

Inlägg av Lejonbruden Göteborg, Sverige

Som ett andra hem

Toppenläge stranden rätt över gatan, samboende på Steris har du rabatt på solsäng o parasoll. Riktigt sköna sängar vilket inte är så vanligt i Grekland. Ägarinnan och hennes personal gör allt för att du skall få en behaglig vistelse. Städningen är på topp. Hit återvänder man gärna, har bokat två veckor i september igen.

 
2018-10-20

Inlägg av sarasamuelsson1

En vecka i oktober

Väldigt trevligt hotell. Personalen bryr sig verkligen om sina gäster och gör allt för att alla ska ha en fantastisk vistelse. Bra mar i restaurangen, men vi åt aldrig frukost där, så kan inte uttala mig om den. Trevlig och hjälpsam personal i alla lägen. Städarna gör ett fantastiskt jobb! Nära till stranden och gångavstånd till gamla stan. Många bra restauranger i närheten också. Otroligt prisvärt hotell! Har ingenting negativt att säga om det :) Planerar redan en resa tillbaka!

 
2018-07-16

Inlägg av davidlE450EZ Stockholm, Sverige

Nära till strand och stad, bra mat på hotellets restaurang.

Rummen är bra, men vi hade ett rum med väldigt smal balkong, dock finns det olika balkonger. Personalen och ägare är måna om sina gäster. Vi hade en trevlig vistelse där. Det är nära till gamla stan och strandpromenaden är precis utanför. Poolen är väldigtliten men skön att doppasig i.