Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 126 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Sköna sängar och välstädade rum. Trevlig personal som gärna hjälper till med ett leende. Läget är perfekt, gratis solstolar på stranden vid beställning av dryck.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
Närma till allt rent och snyggt trevlig personal.jag
-
Vi är mkt nöjda

Bekräftad gäst: 2024-06-28


9 av 10

+
Utsikten och närheten både till strand och stad. Vi hade juniorsvit med två rum och lyxigaste av allt två badrum skönt när man åker med en kompis.
-
Poolen var mer ett fotbad och inte så fräsch. Det stod visserligen att poolen var liten men den var nästan löjlig.

Bekräftad gäst: 2024-04-20


10 av 10

+
Närhet till strand
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


7 av 10

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


10 av 10

+
Personalen och fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


8 av 10

+
Trevlig städpersonal, Eva nånting heter hon. Nära stranden. Han som tog emot oss på natten då vi checkade in var trevlig
-
När man frågade om hotellets strandsolstolar så visste hon ingenting och de var nog bortplockade. Restaurangen var stängd. Ingen hade sagt något om de. Hade önskat att vi fått rabatt på någon annan restaurang.

Bekräftad gäst: 2023-11-10


8 av 10

+
Rummet och läge
-
Restaurangen var stängt.

Bekräftad gäst: 2023-11-10


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-10


8 av 10

+
Lägenheten, läget
-
Stängd restaurang, poolområdet va väldigt litet,

Bekräftad gäst: 2023-11-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

204 omdömen
Utmärkt
 
117
Väldigt bra
 
60
Bra
 
17
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2024-07-14

av Lejonbruden Göteborg, Sverige

Välskött hotell

Ett välskött hotell med perfekt läge. Ägarinnan underhåller och moderniserar detta hotell som startades av hennes föräldrar. Fint inredda lägenheter med pentry utrustat för enklare måltider. Kylskåp med separat frysdel vilket är mycket bättre än frysfack. All personal är super trevlig och månar om att ge dig en fin upplevelse. Riktigt sköna sängar och kuddar. Vårt rum hade balkong med havsutsikt och omgivningar som gör att det alltid finns något att titta på. Städningen är toppen. Strand tvärs över gatan, nytt för i år är att solstolar och parasoller är fria att använda om man beställer något att äta eller dricka från Restaurang Olli’s strandservice. Åt frukost vid några tillfällen, mycket bättre nu i ny regi, kan bokas dan innan i receptionen. Polområdet är litet men välskött. Bra utbud av butiker och matställen i närområdet. Till gamla stan går man på en kvart eller så tar man en taxi för 6€. Återvänder i höst.

 
2021-10-10

av asa-rapp Helsingborg, Sverige

Strandnära, men väldigt små rum och extremt liten balkong.

Fräscht hotell som kändes förhållandevis nyrenoverat. Men rummet var väldigt litet. Det saknades utrymme att ställa sina resväskor och det fanns ingenstans att sitta och äta mer än på den extremt lilla balkongen, förutom en utdragbar skärbräda. Balkongen var extremt liten, man kunde absolut inte sitta mer än två personer, varav en behövde vara väldigt vig för att kunna lirka sig in till stolen. Köksutrustningen kunde varit bättre, saknade riktig stekpanna, brödrost och vanlig kaffebryggare. Poolen ser missvisande stor ut på bilderna, den är väldigt liten, liksom själva poolområdet, som rymmer 4-5 solsängar. Någon bar såg vi inte till, om man inte räknar själva restaurangen som bar. Plus för gratis AC, men det blev svinkallt efter en kort stund, oavsett vilken temperatur man ställde in. Värdeskåp på rummet, dock till oklar kostnad. Vi fick först besked om att det kostade 10 € per vecka (!!!!) att få låna nyckeln till skåpet, men betalade i slutändan "bara" 5 € per vecka. Stort plus för sköna sängar, första gången vi varit i Grekland och sängarna inte kändrs som betong och de till och med hade bäddmadrass! Stort plus för närheten till stranden och Stort utbud av barer och restauranger. Stort minus för avsaknad av egen parkering. Nästan omöjligt att hitta någon lucka längs gatorna.

 
2019-11-02

av HelenVara

Höstlovsresa

Modernt och fräscht. Mindre hotell med toppenläge. Gatan störde inte oss, stranden mycket nära. Frukost köpte vi till o den dög, kanske lite tråkig dock. Lgh's funktioner var bra, sängarna utmärkta! Tyst o skönt, vi hade balkong in mot gården, den utsikten kunde vi vara utan. Välj hellre balkong med havsutsikt., det skulle varit kanon!

 
2019-07-29

av AnitaSverige Stockholm, Sverige

Fint hotell, trevlig personal

Jättetrevligt hotell med stranden över gatan och Gamla Stan på gångavstånd. Fina lägenheter med allt man behövde.Vi hade ganska stor balkong med morgonsol. Ägaren och personalen måna om gästerna. Vi fick behålla rummet fyra timmar längre på avresedagen. Rent och snyggt. Tack, Mimoza! På stranden betalade Steris gäster 7 euro för två solstolar med parasoll (annars 9 euro). Man kunde även beställa kaffe, dricka och lättare rätter på stranden.Det fanns många bra restauranger och barer i närheten av hotellet. Återkommer!

 
2019-07-19

av Lejonbruden Göteborg, Sverige

Som ett andra hem

Toppenläge stranden rätt över gatan, samboende på Steris har du rabatt på solsäng o parasoll. Riktigt sköna sängar vilket inte är så vanligt i Grekland. Ägarinnan och hennes personal gör allt för att du skall få en behaglig vistelse. Städningen är på topp. Hit återvänder man gärna, har bokat två veckor i september igen.