Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Balkongerna är i olika storlekar, vissa är ganska små. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Nespresso kaffemaskin - två kapslar ingår vid ankomst, fylls på mot avgift. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Steris, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass och begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa eller bäddbara fåtöljer. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Nespresso kaffemaskin - två kapslar ingår vid ankomst, fylls på mot avgift. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet Superior

Tvårumslägenheter Superior med balkong och havsutsikt. Balkongerna varierar i storlek. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Nespresso kaffemaskin - två kapslar ingår vid ankomst, fylls på mot avgift. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Två badrum, ett med dusch och wc och ett med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.