Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong i olika storlekar, vissa balkonger är ganska små och vissa med begränsad havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddbar fåtölj. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning samt kaffemaskin Nespresso Inissia. Wifi ingår. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Steris, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i en bäddsoffa eller i två bäddbara fåtöljer. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet Superior

Tvårumslägenheter Superior med balkong av varierande storlek samt havsutsikt. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet med extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Två badrum, ett med dusch och wc och ett med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.