Enrumslägenhet

Fina enrumslägenheter som har minikök med kokplattor, enkel köksutrustning, vattenkokare och kylskåp. Tv. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong i olika storlekar varav vissa är ganska små och vissa med begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Steris, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenhet

Fräscha tvårumslägenheter med ett separat sovrum. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, enkel köksutrustning, vattenkokare och kylskåp. Tv. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38-41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet Superior

Tvårumslägenheter Superior med ett separat sovrum. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, enkel köksutrustning, vattenkokare och kylskåp. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv. Gratis wifi. Deponering och luftkonditionering mot avgift. Hårtork. Badrock och tofflor. Två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Balkong av varierande storlek, med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.