Palazzino di Corina

  • Gångavstånd till allt
  • Vackert hotell
  • En oas i stan
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Vackra hotell Palazzino di Corina har läckra valv och en välbevarad fasad i venetiansk stil. Här finns en liten pool och smakfullt unikt inredda rum. Palazzino di Corina ligger i en av Rethymnons charmiga gränder och är det perfekta alternativet för dig som vill avnjuta din semester i lugn och ro men med gångavstånd till allt.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Juniorsviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Plasseringen og charmen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 398 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Palazzino di Corina är beläget i Rethymnons gamla stadsdel i de charmiga gränderna vid de mysiga restaurangerna. På hotellet finns ett litet poolområde med en mycket liten pool och ett par solstolar. Vill du bada i havet finns en mindre strand ca 500 meter bort, samt den större stranden med solstolar och parasoller ca 1,2 kilometer bort. På Palazzino di Corina finns en frukostmatsal, ett trevligt kafé och en à la carte-restaurang. Receptionen öppen dygnet runt.

Från Palazzino di Corina har du gångavstånd till allt: restauranger, caféer, barer, shopping och nöjesliv. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för den som vill utforska Rethymnon, men samtidigt ha nära till sol och bad. På hotellet finns det många trappor, och vissa är väldigt branta. Under högsäsong begränsas trafiken utanför Palazzino di Corina, men under lågsäsong kan trafiken uppfattas som störande. Räkna med att både se och höra folklivet från närliggande barer och gatan.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 150 meter från hotellet, bagaget transporteras inte.