Kundomdömen om Palazzino di Corina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


10 av 10

+
Läget, rummet och den familjära stämningen och en otroligt trevlig personal. Fantastisk restaurang
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


10 av 10

+
Mysiga rum och centralt läge mitt i Rethymnon
-

Bekräftad gäst: 2022-07-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


10 av 10

+
Oerhört fint hotell och trevlig och hjälpsam personal! Personligt bemötande, vänliga och hjälpsamma genomgående. Hotellet är fantastiskt med många prång och vrår (och trappor:-)). Vi hamnade högst upp och hade underbar utsikt över staden och havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


10 av 10

+
Fint läge och väldigt vackert, bra Wi-Fi,
-

Bekräftad gäst: 2022-05-21


9 av 10

+
restaurangen har fantastisk mat
-

Bekräftad gäst: 2022-05-07


8 av 10

+
Mysik atmosfär och underbart läge
-
Vi fick inte igång tv:n

Bekräftad gäst: 2021-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-02


10 av 10

+
Plasseringen og charmen
-
Frukostbufféen var något "sparsam" Många möjligheter till förbättringar där...

Bekräftad gäst: 2021-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

411 omdömen
Utmärkt
 
249
Väldigt bra
 
124
Bra
 
24
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-08-19

av bamsekram Stockholm, Sverige

Mysigt hotell med god mat

Ett trevligt litet hotell med mysiga rum och lite gammalmodoga utan att kännas föråldrade. Liten innergård med en mindre pool för att doppa sig och svalka sig. Trevlig och hjälpsam personal. Aningen sämre frukost, dock en del att välja på. Men inga bra pålägg och omelette var rätt dålig. Ibland var brödet lite torrt. Bra juice och kul med lite olika frukter att välja bland. Riktigt bra restaurang dock, vilket känns lite konstigt med tanke på frukosten. God mat i en härlig uteservering. Drinkar var ok, lite varma (inte skakade i is?). Bra utbud av lokal mat och även standard mat.

 
2017-08-20

av Monica H

Lyxigt vuxenhotell

Jag och min make är förundrad över den genuina känslan och servicen. Det är få rum, personalen känner igen en direkt även om du kommer efter gatan. En liten pool där du kan ta ett dopp utan att bli störd eller störas av andra. Stor balkong där du kan sola i avskildhet. Maten i restaurangen är gudomlig! Hit kommer jag gärna år efter år.

 
2017-07-09

av Acki2016 Västerås, Sverige

Mysig och trevlig vistelse centralt i Gamla Staden

Charmigt, trevligt mindre hotell med centralt läge. (28 rum) Vi hade ca 25 trappsteg upp till vår våning, stort rum med liten balkong. Mysigt med stenväggar, pelare, takmålningar t.o.m. på toaletten! Minibar och safety box på rummet. Bra badrum. Mycket trevlig personal! Alla pratar engelska. Frukosten var bra, saknar lite starkare kaffe kanske...Skön restaurang utomhus på kvällen, fanns även plats inomhus för måltid, samt bar. Mycket god mat, speciellt moussaka, tzatsiki, wrapped chicken och chicken roll! Hotellets gäster fick rabatt! Liten pool med svalkande vatten! (Tyvärr ingen dusch i närheten). Fin liten innergård att njuta en stund i, med ett glas vin eller en iskaffe och en bra bok! Lite långt att gå till den fina stranden, ca 1,6 km. Massor av shopping och restauranger i närheten! Supermarket fanns också nära, för inköp av vatten bl.a. Jag kommer gärna hit igen!

 
2016-09-02

av Leif D

Ett sagoslott

De 59 trappstegen upp till vårt paradis med himmelsäng bubbelbad och bjälkar i taket fick oss att formligen jubla. Deras miljö är avslappnad och personalen helt fantastisk. Missa inte denna pärla i rethymnon för de är värt varje krona.

 
2016-07-27

av Andrea D

Mysigt, estetiskt tilltalande hotell i city

Vänlig personal som var noga med att inte vara för "på" och att därmed ge en eget utrymme. Ibland kunde man dock sakna vänliga frågor som "Vad har ni gjort idag?". Jag hade gärna haft lite mer värme i den för övrigt vackert utsmyckade poolen. Nattklubbar intill, men det störde inte oss (26 och 30 år), förutom lite den första natten då man inte var van vid det. Frukosten var okej, men inget utöver det vanliga, hade gärna sett fler saker att välja mellan. Komfortabelt boende och skicklig städning. Läget mitt i stan är suveränt! Trevlig bar och restaurang.