Aquarius

  • Nyrenoverat lägenhetshotell
  • Pool uppe på taket
  • Promenadavstånd till Rethymnons centrum
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Det omtyckta lägenhetshotellet Aquarius är ett utmärkt val för dig som vill bo i moderna lägenheter en kort promenad från Rethymnons mysiga gränder. Koppla av uppe på taket vid hotellets poolområde med tillhörande poolbar eller vid stranden som ligger en liten bit bort.

Veckans deal

Boka senast 8/8 och få 500:- extra i rabatt per person på redan nedsatta priser. Gäller på avresor mellan 31/7 - 31/10 2021 vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer. Tvårumslägenhet för 1-3/1-4 personer. Tvårumslägenhet i etage för 1-4 personer. Trerumslägenhet i etage för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det var magiskt fräscht, modernt och lite lyxigt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 44 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Aquarius har hög kundnöjdhet och bjuder på ett härligt läge en kort promenad från Rethymnons gamla stadsdel. Hotellets poolområde med pool, solstolar och parasoller finns uppe på taket, med en vacker utsikt över staden. På taket finns även en poolbar som serverar svalkande drycker. Frukosten serveras vid receptionen.

Strax utanför dörren hittar du mysiga Gamla stan i Rethymnon. Promenera bland de slingrande gränderna som kantas av mysiga restauranger, butiker och caféer. Till närmaste supermarket är det ca 200 meter. Genomfartstrafik utanför hotellet som kan uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Transferbussen stannar ca 200 meter från hotellet, bagage transporteras inte.