Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning, dock ingen stekpanna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Trerumslägenhet i etage

Trerumslägenhet i etage med balkong och havsutsikt. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning, dock ingen stekpanna. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp finns två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter i olika storlekar, med balkong eller markterrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Vissa tvårumslägenheter har ingen dörr mellan vardagsrum och sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning, dock ingen stekpanna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn/1-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. På entréplan finns vardagsrum med minikök och badrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning, dock ingen stekpanna. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.