Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 279 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolen på taket
-
Frukosten bestod mest av konditorivaror

Bekräftad gäst: 2021-10-16


8 av 10

+
Läget
-
Vi hade beställt balkong men fick ett rum på nb med uteplats ingen utsikt

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Mycket fräscht och fint. Läget bra.
-
Frukosten.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


10 av 10

+
Nyrenoverade stora rum, bra service.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Bra läge till strand o bad.
-
Pool på taket för oväsen.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Helhets intrycket på plats
-
Bilderna på er hemsida

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Härligt med pool på taket. Bra och trevlig personal. Enda nackdelen var att busschauffören pekade in i en gränd där hotellet inte låg, men efter 15 min letande hittade jag hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Frukost o läget .
-
Öppet tider på takbar o pool .

Bekräftad gäst: 2021-09-26


8 av 10

+
Allt var bra.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
4
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-09-08

av annon284 Sverige

Bästa hotellet någonsin

Det här stället är ett av dom bästa hotellen vi har bott på. Vet inte vart man ska börja. Allting var perfekt, personal, byggnaden, läget, städning, frukost, pool på terrassen och utsikt, det hade allt som vi ville ha. Hotellet ligger 5 minuters promenad ifrån centrum och ännu närmare till stranden. Frukost varje morgon med olika omelett och äggröror varje dag, pannkakor och croissanter med choklad, fint skurna saftiga frukter och mera gott. Det ända dåliga fast som inte störde oss var att maten kunde hinna bli kall när vi kom ner och skulle äta men det var ändå gott och mättande, det gjorde inget. Inredningen i hela byggnaden var super fräsch och modern vilket ger en känsla av renhet vilken det även är, alltså väldigt rent. Väldigt lyxigt och hem-vänligt precis som att flytta in i sin drömlägenhet. Sängarna var helt otroliga och tydligen var vi inte dom ända som tyckte det, många som har varit här innan oss har frågat om vart det kan köpa sängarna och kuddarna. Man kan somna och sova i flera veckor i streck och man sover så himla bra. Man vaknar och känner sig helt utvilad. Min fru har sömnproblem och dom försvann när vi sov i denna säng. Dom har även av i varje rum vilket är super behövligt när det är 30 grader 24 timmar om dygnet. Fin och stor balkong och i rummet fanns även ett litet litet kök som vi aldrig behövde använda men det var iaf tillgängligt ifall att. Personalen Anna, Cristina och den unga mannen med häftigt hår som jag inte minns namnet på var helt fantastiska. Det var alltid där när vi väl behövde dom och dom bemötte oss alltid med ett stort leende. Man märker att dom gör sitt allra yttersta för att gästerna ska ha det bra, iallafall för oss kan jag säga. Även om det är deras jobb så kändes deras vänliga och omfamnande bemötande genuint och det kändes som att de brydde sig om oss på riktigt och de gav även oss fina komplimanger här och var vilket alltid är trevligt. Vi kommer med all sannolikhet att göra ett återbesök på kreta och då kommer vi med all säkerhet att bo på Aquarius Botique Hotel i Rethymno. Allt är precis som det ska vara på det här stället tack vare den underbara personalen. Tack underbara Anna, tack Cristina och tack killen med det coola håret, all lycka och på återseende önskar Natalio & Maria!

 
2021-09-02

av lotta_de_laval Kungsbaka

Hotell nära gamla stan

Nyrenoverade fräscha rum, bra säng Mindre pool på taket som vi tyckte öppnade lite sent 10:30. Fins även en liten bar på taket som när vi var där öppnade först runt 15:00 Innan dess kom det sporadisk personal som frågade om något önskades att dricka Trevlig personal och god varierande frukost Nära till strand och Gamla stan

 
2021-08-05

av henokt957

Aquarius hotel

Hotellet var mysigt och trevliga personal. Ägaren Josef var trevligt och närvarande på plats. Städ personalen var där varje dag som gjorde trevligare rummet varje gång man kom tillbaka från utflykten. Poolbaren Filip var väldigt social och trevlig.

 
2019-06-17

av lgnilsson Göteborg, Sverige

Perfekta hotellet

Fina, fräscha lägenheter med hög standard. Ofta byte av handdukar. Balkong med delvis havsutsikt var givetvis bäst. Pool på taket med fin utsikt, handdukar ingick här, bar fanns också på taket. Frukosten var speciell med stor variation och alltid mycket färsk frukt.

 
2021-10-16

av Mehasiii

Really reccomend this hotel!

It took under 5 min to walk to the center, the staff and the owner were very nice and always made sure that the guests had fun, the roof terrace of the hotel had a nice view with good service and there was always an employee at the hotel that was present, who you could ask questions if you had any. We were also very happy with the room we were given.