Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 249 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poltak och personalservice
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


6 av 10

+
Mitt emellan till gamla stan och strand!
-
Balkong mot trafikerad gata. Fin utsikt från poolområde på taket men för få solstolar och avsaknad av dusch. Det innebar att gäster gick ner ”svettiga” i poolen utan att ha duschat. Badade aldrig i poolen av den anledningen! Lite underligt också att vi blev informerade att det var utcheckning Kl 12.00. Vi hade i stort sett allt klart och gick till vårt rum 11.30. Då var det låst. Fick gå ner till receptionen och där sa receptionisten att Kl 11.00 slutar nycklarna fungera!! Det tog en bra stund innan nyckeln hade programmerats om. Denna tidsåtgång gjorde att vi inte fick ut våra väskor Kl 12.00. Vi gjorde den sista koll att inget var glömt. Dörren ut var öppen och städerskan kunde komma in. Då ringde receptionen 12.05 och var så irriterade att nyckeln inte inlämnad. Tycker detta är väldigt småaktigt vilket gjorde att vi inte kommer att rekommendera detta hotell till andra! Kändes så okänsligt att receptionisten inte tog med den tid vi stod i receptionen och väntade att hon kunde låsa upp vår nyckel vilket gjorde att vi tidsmässigt blev sena😏

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Mycket vänlig o serviceminded personal Rummet jättefräscht. Städningen utmärkt. Sängen väldigt skön och till o med kuddarna bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-22


8 av 10

+
Fint och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


9 av 10

+
Personalen - Framförallt Anna som var platsansvarig. Hon var alltid hjälpsam och så trevlig. Bryr sig verkligen om sina gästers och deras vistelse. Kom med goda tips på mat, utflykter mm. Den övriga personalen var också jättebra. Sedan var rummet fräscht och fint - hotellets läge låg bra placerat i staden.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


10 av 10

+
Läget på hotellet med havsutsikt. Stor balkong. Jättebra sängar. Aircondition och wifi gratis. Men fram för allt: Vilken supertrevlig och tjänstvillig personal! Har nog aldrig känt mig så omhändertagen någon annanstans.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Personalen var väldigt trevlig, men främst uppskattade jag poolområdet uppe på takterassen med helt underbar utsikt!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-15


10 av 10

+
Det är vår andra gång på detta hotell iår och åker mer än gärna tillbaka igen. Fantastiskt sköna sängar och fräscha rum med ett riktigt bra centralt läge och stort plus med poolen på taket. Otroligt trevlig personal och speciellt Anna som hjälper en med allt. Kommer definitivt resa tillbaka
-

Bekräftad gäst: 2022-09-15


9 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

79 omdömen
Utmärkt
 
70
Väldigt bra
 
5
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-09-11

av JetteH199

Verkligen toppenbra!

Fantastisk utsikt, underbar engagerad personal och fina rum. Nära till allt och stranden. Rekommenderar starkt! Frukostbuffén var även bra, och vi fick rekommendationer av personal till ställen att gå till och äta/ligga på stranden, vilket också var väldigt bra ställen!

 
2022-07-13

av Carina L

Ett hotell med det lilla extra allt

har bott flera gånger på detta hotell - super nöjd - fina rum med sköna sängar - takpool med fantastisk utsikt över både marinan samt strand och övriga Rethymnon Väl tilltagen frukost med bra variation - Underbar personal som gör sitt yttersta för att man ska trivas!

 
2022-07-01

av W9226OEtinaj

Hemtrevligt hotell

Ett mysigt och smakfullt inrett hotell. Rummen hade sköna sängar, mycket fint badrum och fina möbler. Hotellet hade ett litet men mysigt och trevligt poolområde. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Läget var bra. Allt var toppen och hit återvänder vi mer än gärna!

 
2022-06-14

av anyacecilia

Genuint & mysigt & närheten till centrum!

Det var ett av de bästa hotell som jag bott i Grekland på som är mysigt och känns genuint. Det var nyrenoverat, bra sängar, fantastisk personal speciellt Anna i receptionen som hjälpte oss med allt och Filip i baren.Ger detta hotell 10 av 10 och vi kommer definitivt att komma tillbaka. Poolen på taken var extra plus och utsikten där uppe över marinan med solnedgången över Fortezza kommer vara ett minne för livet. Läget med närheten till marinan och centum med gamla stan var perfekt.

 
2022-06-03

av O9380GKandersh

Pensionärer

Fantastiskt trevligt hotell i Rethymno! Personalen är alltid vänliga, hjälpsamma och känns genuint intresserade av oss som gäster. Läget är utmärkt - ett stenkast från gamla sta'n med tavernor inom räckhåll och butiker av alla slag. Hotellet har en toppenfrukostbuffe' i en fräsch miljö med lugn atmosfär, som ger en mycket bra start på varje ny dag. Vi kan faktiskt inte tänka oss, att välja något annat än Aquarius. Birgit och Anders Hårshagen