1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Platanias Ariston

apollo mondo duo

 • För vuxna över 16 år
 • Fräscht boutiqehotell
 • Mitt på stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Mitt på stranden hittar du detta populära Apollo Mondo Duo-hotell för vuxna livsnjutare. Platanias Ariston är ett fräscht boutiquehotell med 13 rymliga och väldesignade deluxerum, pool, jacuzzi och strandrestaurang. Här ser man till att du får det där lilla extra – som nybakat till frukost, strandservice och äkta kretensisk gästfrihet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget Personalen Standard
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 45 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Platanias Ariston är ett omtyckt hotell som enbart vänder sig till vuxna resenärer över 16 år. Hotellet består av två tvåvåningsbyggnader med utsikt mot antingen havet eller det vackra poolområdet med jacuzzi. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar, parasoller och handdukar utan kostnad.

Till frukost bjuds det på nybakade godsaker och mitt på stranden hittar du den kända à la carte-restaurangen The Olive Tree som erbjuder ett av Platanias mest innovativa kök. Lunch och middag kan även beställas upp till rummet från restaurangen.

Gillar du att träna på semestern har du kommit helt rätt. På Platanias Ariston kan du träna gratis yoga 3-5 gånger i veckan med utbildade instruktörer eller träna på egen hand i gymmet som även det är gratis. Här finns även ett litet spa med behandlingar som massage, ångbastu, manikyr och pedikyr (mot avgift). Reservation görs i receptionen. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Duo.

Måltider

Frukostbuffé med flera kretensiska specialiteter.

Bra att veta

Hiss endast i en av tvåvåningsbyggnaderna. Bussen stannar uppe på huvudvägen, ca 90 meter från hotellet. Bagage transporteras ej.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Bara för vuxna
 • Nöjda hotellgäster
 • Bra läge
 • Gratis wifi