Platanias Ariston

apollo mondo duo

  • För vuxna över 16 år
  • Fräscht boutiqehotell
  • Mitt på stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Mitt på stranden hittar du detta populära Apollo Mondo Duo-hotell för vuxna. Platanias Ariston är ett fräscht hotell med 13 rymliga och väldesignade deluxerum, pool, jacuzzi och strandrestaurang.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fantastisk service inriktad personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 50 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Platanias Ariston är ett omtyckt hotell som enbart vänder sig till vuxna resenärer över 16 år. Hotellet består av två tvåvåningsbyggnader med utsikt mot antingen havet eller det vackra poolområdet med jacuzzi. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar, parasoller och handdukar. Stranden är en härlig sandstrand, delvis med sten/klippor på havsbotten.

Nära till god mat
Till frukost bjuds nybakat bröd och mitt på stranden hittar du den kända à la carte-restaurangen The Olive Tree som kanske har ett av Platanias mest innovativa kök.

Träning och välmående
På Platanias Ariston kan du träna yoga 3-5 gånger i veckan med våra utbildade Apollo-instruktörer, eller på egen hand i gymmet. Här finns även ett litet spa med behandlingar som massage, ångbastu, manikyr och pedikyr. Reservation görs i receptionen.

Upptäck omgivningen
I Chania kan du upptäcka den moderna och nyaste delen av staden som gradvis har utvecklats och spridit sig runt den gamla venetianska hamnen. Det finns också många arkeologiska platser att besöka, liksom de traditionella byarna, kyrkorna, grottorna, ravinerna och de vackra stränderna.

Ingår i Apollo Mondo Duo på Platanias Ariston
Morgonrock och tofflor
Yoga 3-5 gånger i veckan
Gym
Wifi på allmänna utrymmen
Solstolar, parasoller och handduksservice

Mot avgift
Spa med massage och andra behandlingar
Tvättservice

Läs mer om våra Apollo Mondo Duo-hotell.

Måltider

Frukostbuffé är inkluderat i priset.

Sommaren 2020: När hotellet har få gäster serveras frukosten vid bordet och när de har fler gäster har de buffé med personal som hjälper till att servera gästerna mat.

Bra att veta

Hiss endast i en av tvåvåningsbyggnaderna. Bussen stannar uppe på huvudvägen, ca 90 meter från hotellet. Bagage transporteras ej.

Apollo Mondo Duo
  • Bara för vuxna
  • Nöjda hotellgäster
  • Bra läge
  • Gratis wifi