Kundomdömen om Platanias Ariston

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 159 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Barnfritt, utsikten och poolen
-
Skulle gärna se lite mer veganska alternativ till frukost.

Bekräftad gäst: 2024-07-20


10 av 10

+
Allt. Lugnet
-
Bättre än förväntat

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-07


9 av 10

+
Bott här tidigare. Skön avslappnad stämning där man inte behöver slåss om utrymmet vare sig vid poolen eller stranden. Otroligt skönt utan massa skrikande barn och ungdomar.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
Litet, personligt, nybyggt, stora rum, solbäddar åt alla vid både pool och strand. Mycket bra restaurang knuten till hotellet (till skillnad mot de flesta hotellrestauranger) med mycket bra frukost och även bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

63 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-10-06

av Cintya K Vaggeryd, Sverige

Cintya och Harry - Vaggeryd

Hotellet har fin service från alla som arbetar här. Städerskan är otroligt trevlig och städar noggrant. Rummen är fina, stora och rymliga och dem har allt från hårtork, både dusch och badkar, badrock, tofflor, strykjärn m.m. Frukosten som serveras på The Olivtree har ett fint utbud med färska och fina råvaror. Servicen där också fantastisk. Detta är utan tvekan det bästa hotellet vi varit på. Wi-Fi räcker ner till stranden som är precis utanför. På stranden finns bra solstolar med tjocka dynor till de som bor på detta hotell. Poolen är super fin. Rekommendera detta hotellet till de som vill ha lugn och ro men även ha nära till butiker, restaurangen osv. Vi skulle lätt åka tillbaka till just detta hotellet. Om jag får skriva en negativ sak så var det att badrummet är endast av glasväggar, även den väldigt lilla toaletten.

 
2023-06-10

av Emma W Malmö, Sverige

Ett charmerande hotell

Hotellet känns som en lugn oas i det annars lite stökiga Platanias. Vid poolen får du vara i lugn och ro. Städningen är utmärkt och all personal är mycket vänlig. Frukosten har kanske inte det största utbudet men det är personligt och känns genuint. Läget precis individ havet gör att även den kräsne resenären måste bli nöjd. Boka inga utflykter innan din resa utan låt hotellet hjälpa dig - de vet vilka sevärdheter som bör upplevas och ger mycket bättre pris än andra arrangörer. Det blir inte bättre än så här!

 
2020-09-12

av 826jenniek

Fantastiskt

Ett mkt trevligt och lugnt och avkopplande par hotell. Smakfull design och inredning. Välutrustade rum och en hög komfort och service nivå. Klart bästa hotellet vi varit på i Grekland på över 35 resor hit. Frukosten håller en hög nivå och städningen är exceptionellt bra. Finns inget vi saknar. 10 av 10

 
2018-07-28

av Matskriften Stockholm, Sverige

Trevligt boutique-hotell på stranden

Litet hotell, 12 rum plus en svit. Ligger på stranden - en tvärgata ner från huvudgatan. Modern design, ljusa, trivsamma färger. Rummen är delade i en sovdel, en ”tvättställsdel” och en separat inglasad del med toalett, dusch och badkar. Plus balkong. Öppningsbar glasvägg från rum till balkong. Välfungerande AC. Stort kylskåp - gott att kunna kyla ett sexpack Mythos... Kaffe på rummet via kapselmaskin. Trevligt personligt bemötande vid incheckning och all personal är jättetrevliga och tillmötesgående. Ingen brist på solstolar varken vid pool eller strand, och de är robust byggda i trä. Inte de där veka i rör och vävduk. Eftersom det är 13 rum så finns det alltid så det räcker. Man blir även serverad vattenflaskor i ishink både vid pool och strand (gratis). Strandhanddukar ingår också. Sandbotten, men precis i vattenbrynet är det stenhällar som är halkiga. Det finns en enmeterslucka med sand/grus som alla siktar på för att gå ner och upp. Åkte med Apollo, mycket bra frukost på The Olive Tree ingick. Ligger i direkt anslutning till hotellet och har havsutsikt. Inget jätteutbud, men väldigt gott och fräscht. Kvällsservice med lite personlig touch varje kväll. Två städningar per dag. På minussidan: - Hotellområdet är mycket litet och utanför är det grekisk ruff, har man rum med poolutsikt får man även se en skräpig ödetomt med personalparkeringen från balkongen. - Rummen är mer design än funktion, t ex handfatens vattenfallskranar stänker ner både dig och allt omkring. Ingen hylla eller krokar i duschdelen. - Lite ”utrymmesslösande” inredning. Har bott på liknande typ av hotell på Rhodos och där fick man in en soffgrupp med bord. Hade gått här också om man hade tänkt lite bättre på att nyttja rumsytan. - Har inte med hotellet som sådant att göra, men strax intill västerut finns gott om hundar som börjar skälla tidigt och på andra sidan, östsidan, en (privat?) festvåning där det festades med hög musik någon kväll.

 
2018-06-02

av Christer D Sollefteå, Sverige

Bästa hotellet jag bott på!!!

Redan när vi checkade in så förstod vi att vi hamnat på någonting extra. Bubbel vid incheckningen, sedan följde receptionisten med oss till rummet och visade hur allt fungerade👍 På sängen hade vi en rulle med ett handskrivet brev där man hälsade oss välkomna och med lite fakta när frukosten var osv. Vi hade valt med balkong med havsutsikt och det var perfekt, både soluppgång och solnedgång 😎 Rummet hade kingsize säng, badkar och dusch, vi saknade ingenting. Städning två ggr om dagen, det var rent och snyggt överallt! Frukosten på The Olive Tree var också perfekt, jag säger bara omelett med fyllning som görs på beställning, nypressad apelsinjuice, mycket frukt och goda efterrätter. Poolen har 20 solstolar och på stranden finns det 26, det till 13 rum! Det fanns solstolar i överflöd. Vid tolvtiden fick vi vattenflaskor i ishinkar utburna till solstolarna. Min sambo fyllde år under våran vistelse, så vi fick hjälp med bokning på Cosmos och taxi dit. Hon fick även en flaska rödvin och en blomma i present av hotellet. TACK FÖR DET TJEJER! Personalen är verkligen serviceminded och har alltid ett leende på läpparna, de gör allt för att du ska trivas! Jag hade läst att det fanns risk att nattsömnen kunde bli störd av skällande hundar men det märkte inte vi något av. Visst skälldes det men det var under dagtid. Jag är normalt lättväckt men jag sov då hela nätterna. Wifi funkade hela tiden, TV:n halva tiden, iaf de svenska kanalerna men det gjorde inget, var ju inte där för att se TV. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, det är lätt när allt är så bra! Rekommenderar verkligen detta!!! I'll be back!