Mat & dryck på Green Garden Eco Resort

Mondo Café

Välkommen till Mondo Café

Apollos kaffe- och juicebar Mondo Café är en oas i oasen. En plats för hela familjen att hänga på och unna sig det där lilla extra. Sortimentet i Mondo Café består av tre huvudkomponenter: kaffe, färskpressade juicer och kvalitativa desserter. Njut av välgjort kaffe som cappuccino, espresso och latte, nypressade juicer som innehåller allt från apelsin, melon och morot beroende på säsong och tillgänglighet, och yoghurt, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet. Caféet bär liksom barnklubben den välkände inredaren Jon Eliasons signum.

Ät gott på Green Garden Resort

Gott och nyttigt på Green Garden Resort

Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept på alla våra Mondo Family-hotell! Tanken är att hela familjen ska kunna äta vällagade och hälsosamma rätter, och om du följer en speciell diet eller har någon allergi ska det vara lätt att hitta bland bufféerna. Barnen har en specialkomponerad buffé och du får också chansen att stifta bekantskap med det genuint lokala köket. 

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i poolbaren, kl. 07.30-10.00
  • Lunchbuffé i poolbaren, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffé i poolbaren, kl. 18.00-21.00
  • Snacks och glass i poolbaren, kl. 11.00-13.00 och 16.00-18.00
  • Obegränsat med förfriskningar, kaffe, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller hela avresedagen.