Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 785 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


10 av 10

+
Barnvänligt
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


10 av 10

+
Bra med olika temperaturer i de olika poolerna. Bra och varierad mat som ofta tillagades/grillades i direkt anslutning till serveringen. Stora lägenheter med kök och separat sovrum. Trevligt med cava till frukost ;)
-
Vi hade gärna haft snacks, snittar, frukt, glass etc under hela tiden 11-23. Ibland var det lite tomt i rummet där snacksen var.

Bekräftad gäst: 2024-02-18


8 av 10

+
Jättebra område för barnen, lagom stort.
-
Vi hade mycket myror på rummet

Bekräftad gäst: 2024-02-12


10 av 10

+
Fräscht och fint. Lugnt område. Mycket trevlig personal (alla kategorier). Alltid ”Hola” och ett smile
-
Dåligt med fungerande 220v uttag i sovrum och saknade sänglampor i lilla sovrummet.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


5 av 10

+
Pool området var det bedste
-
Maten, afstand til civilisation, butikker, barer etc

Bekräftad gäst: 2024-02-11


10 av 10

+
Barnvänligt, trevlig personal, hjälpsamheten hos personalen. Servicen gav en klockren semester.
-
Överträffade våra förväntningar.

Bekräftad gäst: 2024-02-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-05


10 av 10

+
Fantastisk lägenhet , fantastiskt poolområde, fantastisk städning
-
Behövs inga förbättringar

Bekräftad gäst: 2024-02-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

3071 omdömen
Utmärkt
 
1948
Väldigt bra
 
758
Bra
 
231
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2024-02-19

av helenarQ7159PO

Toppenhotell för både stora och små!

Jättemysigt hotell med bra service, mat, underhållning etc för både barn och vuxna! (Våra barn är 7 och 9) Stora pooler med olika temperatur och fri tillgång till snacks, läsk, öl, drinkar etc vid all inclusive. Hotellet låg en bit från stranden men det gick en buss från hotellet dit och tillbaka samt bra möjlighet till taxi. Det låg långt från affärer och shopping men på hotellet fanns en liten affär som hade souvenirer, godis, hygienartiklar samt annat smått och gott. Allt var fräscht och Apollopersonal fanns på området nästan hela tiden, samt även på sms/telefon. Vi är 100% nöjda!! :)

 
2023-12-31

av Johanna B

Magiskt!

Maten var god med många olika alternativ samt väldigt mycket som även jag som vegetarian kunde äta. Mysigt med underhållning till middagen och aktiviteter under dagen. Allt är riktigt rent och fint! Trevlig personal som är väldigt tillmötesgående och mån om sina hotellgäster. Extremt barnvänlig. Nära till hav, shopping och siam park. Jag och min familj älskade tiden vi spenderade här!

 
2023-11-23

av Annamariamallorca

Bästa hotellet på Teneriffa.

Hoteller hade väldigt fina och rena rum, poolområde var fantastiskt och hela utemiljö på området med mycket fina blommor och palmer. Väldigt trevlig och vänlig personal på hela hotellet, där man kände sig välkommen från dag 1. Kan varmt rekommendera maten i restaurangen också.

 
2023-03-26

av 563evag Växjö, Sverige

Trevligt hotell dock något avsides.

Fint hotell med trevligt poolområde med mycket växtlighet. . Stora rum med bra utrustning. Vänlig personal. Tyvärr lite för långt ifrån restauranger och butiker och inga allmänna kommunikationer och kan därför inte ge 5 stjärnor. Passar nog bättre för de som väljer all inklusive. Hotellbuss till stranden fanns. Deltog i mycket intressant och välordnad utflykt till regnskogen.

 
2023-02-15

av lenna661 Hässleholm, Sverige

Vägglöss

Fint pool område och sköna sängar. Omgivningarna är också fina. Och det finns utmätta promenad/löpar rundor. Kort promenad till strand. Bra hotell för de yngsta. Hotellet var inte så bra. Mycket dålig engelska hos personalen. Bad om drinkmenyn. Det tog väldigt lång tid innan servitrisen förstod vad vi menade!! Nästa gång vi bad om den så visade det sej att de hade bara en och den var försvunnen! Ingen bra variation på maten. Det var inte så varmt då vi var där så vi frös massor i restaurangen. Vi upptäckte ganska många bett på en familjemedlems rygg. Och när vi även såg skal m m i sängen så började vi undersöka saken och vi kom fram till att det var vägglöss. Detta var bland de sista dagarna. Vi tog kontakt med reseagenturen som inte trodde det var löss. Men hon sms: ade någon och sa att hotellet troligen skulle byta lakan och ev spreja något. Besvikelse att vi inte fick någon återkoppling. Ganska viktigt!!! Små insekter överallt i lägenheten. Jättesmutsiga glas, alldeles feta av fingeravtryck. Smutsigt på golvet. Soffan hade en stor fläck och den hade de döljt med en filt. Med så många stjärnor i hotellbrskrivningen, och till detta priset är det ett uselt hotell. Aldrig mer Green garden!!