Resor till Playa de las Americas

Playa de las Americas

  • Över en mil lång sandstrand
  • Perfekta shoppingmöjligheter
  • Besök Europas största vattenland

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Playa de las Americas ligger på den solsäkra sydkusten och är Teneriffas mest fartfyllda resmål. Här väntar utmärkta restauranger, sportaktiviteter som golf och tennis och några av Teneriffas bästa hotellanläggningar. Strandpromenaden är över en mil lång och sjuder av liv och rörelse, och för den partysugne finns gott om nattklubbar och barer.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »Fakta om Playa de las Americas

Transfer

Från flygplatsen Reina Sofia till våra hotell i Playa de las Americas ca 30 min med buss.

Stränder

I Playa de las Americas, Costa Fañabe, Adeje och Los Cristianos samt längs sydkusten finns flera anlagda sandstränder.

Mer fakta

Väder

jan 19°c
feb 19°c
mar 19°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 22°c
jul 25°c
aug 25°c
sep 24°c
okt 23°c
nov 22°c
dec 20°c
8,0 av 10 Playa de las Americas
Våra gästers betyg, baserat på 2536 omdömen

Go. Live a little! - Teneriffa

Se fler Go. Live a Little-filmer här »

Restips för Teneriffa

I våra restips finns allt från öns bästa shopping till sevärdheter och naturupplevelser med Teide i spetsen!

Läs mer

Alla orter Teneriffa

Callao Salvaje

Callao Salvaje är Teneriffas senaste tillskott av avkopplande semesterorter vid havet. Hit har de stora turistmassorna ännu inte nått och den charmiga stadskärnan är lugn med några få restauranger och barer. Vid lägenhetshotellet Atlantic Holiday Center finns en liten lavastrand, och Playa de las Americas stora nöjesutbud ligger bara en taxiresa bort.

Los Gigantes & Playa de la Arena

Lugn och ro och goda utflyktsmöjligheter utmärker våra resor till Los Gigantes på Teneriffas sydvästkust. Här kan du både vila ut och samla energi genom nya, fascinerande naturupplevelser. Du bor i den trivsamma fiskebyn Puerto de Santiago och direkt vid stranden Playa de la Arena, med genuin och avslappnad stämning.

Kryssningar

En kryssning ger en fantastisk möjlighet att under en och samma resa utforska olika platser, kulturer och resmål, samtidigt som du njuter av bekvämligheter och avkoppling ombord på ett bekvämt kryssningsfartyg.

Golf del Sur

Res till Golf del Sur på Teneriffas sydkust, en orörd pärla och ett paradis för golfare. Men det är så mycket mer än bara golfbanor, här finns restauranger och butiker om än i mindre skala än i de närbelägna större semesterorterna Los Cristianos och Playa de las Americas.

Los Cristianos

Los Cristianos passar dig som vill bo lite lugnare, men ändå ha tillgång till ett bra utbud av restauranger och shopping längs de charmiga gågatorna. De två sandstränderna skyddas från vindar tack vare ortens läge i en bukt, och alla möjliga vattensporter erbjuds. Passa på att ta en tur längs den långa strandpromenaden, som fortsätter förbi livliga Playa de las Americas, ända till Adeje.

Puerto de la Cruz

Söker du en äkta kanarisk stad med en gammal stadskärna med små, söta hus och omsorgsfullt arrangerat blomster, ska du semestra i Puerto de la Cruz. Här ligger flera av Teneriffas bästa restauranger, två lavastränder med mörk sand och de populära havsvattenpoolerna Lago Martiánez, designade av César Manrique.