Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage med en stor balkong samt en terrass med solstolar, båda uteplatserna vetter mot parkeringen och har morgonsol. På entréplan finns ett sovrum och ett badrum med hårtork, dusch och wc. På övre plan finns ett sovrum, ett badrum med hårtork, dusch och wc samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats vid bardisk. Wifi ingår. Luftkonditionering ingår i sovrummet och i vardagsrummet finns en takfläkt. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 90 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter superior med privat pool

Trerumslägenheter i etage med liten privat pool. En stor balkong samt en terrass med pool och solstolar, båda uteplatserna vetter mot parkeringen och har morgonsol. På entréplan finns ett sovrum och ett badrum med hårtork, dusch och wc. På övre plan finns ett sovrum, ett badrum med hårtork, dusch och wc samt ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats vid bardisk. Wifi ingår. Luftkonditionering ingår i sovrummet och i vardagsrummet finns en takfläkt. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 90 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenheter deluxe med balkong med soligt läge - vissa balkonger har tak över balkongen. Lägenheterna ligger på andra våningen. Sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp med frys, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats vid en bardisk. Wifi ingår. Luftkonditionering ingår i sovrummet och en takfläkt finns i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Tvårumslägenheter med privat pool

Tvårumslägenheter med uteplats med privat pool och solsängar, som vetter mot golfbanan och har morgonsol. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Matplats vid bardisk. Wifi ingår. Luftkonditionering ingår i sovrummet och i vardagsrummet finns en takfläkt. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior med markbalkong med soligt läge - en del har också tak över uteplatsen. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp med frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enklare köksutrustning. Matplats vid bardisk. Wifi ingår. Luftkonditionering ingår i sovrummet och en takfläkt finns i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.