Villa Cortés

  • Mexikansk touch
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På hotell Villa Cortés är det lätt att få känslan av att befinna dig på en lyxig mexikansk hacienda. Med sitt läge mitt i Playa de las Americas och det vackra, rymliga poolområdet går det fort att finna semesterkänslan. Vill du skämma bort dig extra på semestern har hotellet ett stort, fint spa med en mängd olika behandlingar.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1477 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Cortés är ett fantastiskt hotell, mitt i Playa de las Americas och med sandstranden runt knuten. Hotellets poolområde har två pooler, varav en är separat barnpool, med palmer och stenformationer. Båda poolerna är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Den stora poolen har vatten som är en mix av salt- och sötvatten. Solstolar, parasoller och handduksservice. Pool/snackbar. Från hotellet går en tunnel till stranden där det finns ytterligare en havspool med vågor samt solstolar, parasoller och en snackbar.

På hotellet finns flera restauranger. I bufférestaurangen Veracruz serveras frukost och på restaurang Pancho Villa kan du prova på rätter från det mexikanska köket. À la carte-restaurangen Tiziano erbjuder smaker från Medelhavet och på La Sirena, som har en härlig terrass med fantastiskt utsikt över havet, serveras paella. Flera barer, bland annat och en tysk ölstuga en chill out-bar vid stranden.

Stort, fint spa med gratis ångbastu, jacuzzi och bastu samt olika spabehandlingar mot avgift. Det finns även ett litet gym och möjlighet att spela tennis på hotellet. Vill du spela golf kan hotellet hjälpa till med kontakter till öns alla golfbanor.

Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i lobbyn. Room service dagtid. Tvättservice. Nivåskillnader.Inomhusparkering mot avgift. Lokal trafik som kan uppfattas som störande. Till Safari shoppingcentrum är det gångavstånd, och här finns flera bra restauranger. Till den större stranden Playa de las Vistas är det ca 800 meter.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona.

Frukosten intas på restaurang Veracruz och middagen på à la carte-restaurangen Tiziano kl. 19.00-22.30. På lördagar serveras middagen på den mexikanska restaurangen.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde