Hard Rock Hotel Tenerife

apollo mondo one of a kind
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hard Rock Hotel Tenerife bjuder på en upplevelse snarare än en hotellvistelse. Hotellet liknar inte något annat på Teneriffa och den unika karaktären andas rock ’n roll. Upplev några av Teneriffas bästa restauranger där menyerna erbjuder extra allt, tre poolområden med allt från poolpartyn till sportaktiviteter, ett unikt tränings- och avslappningskoncept och glamorösa rum med personaliserade spellistor. Denna helhet gör Hard Rock Hotel Tenerife till ett av våra Apollo Mondo One of a kind-hotell – unika hotell som står ut från mängden.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum plus för 1-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5333 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Hard Rock Hotel Tenerife intill sandstranden Playa Paraiso lever du som en rockstjärna. Vakna till tonerna av personaliserad musik, drick drinkar direkt i poolen, ät mat från världens alla hörn och spela tennis med personlig tränare. Du kan till och med hyra en egen Fender-gitarr direkt till hotellrummet!

Häftiga poolområden
På hotellet finns tre poolområden med uppvärmda pooler: Splash, Eden och Piscina Lago. Splash är hotellets häftigaste pool och är familjernas favorit. Poolen har olika nivåer så att barnen bottnar, och bredvid finns en separat barnpool som bjuder in till lek. Eden är poolområdet för vuxna, där du inte ens behöver kliva upp ur poolen för att ta en drink. Här finns nämligen en swim up bar och solstolar i vattnet. Piscina Lago är en spektakulär pool precis vid havet med direkt access till stranden. Poolen är designad för att vara ett med Teneriffas natur och är formad som en sjö med en liten vik. Här hålls hotellets evenemang som poolpartyn och fitnessklasser.

Mat och dryck
Upplev några av Teneriffas bästa restauranger utan att lämna hotellområdet. Här finns fem á la carte-restauranger och en bufférestaurang med olika stationer. Njut av allt från saftiga stekar på restaurang Montauk och utsökt sushi på restaurang Narumi till italiensk gastronomi på Capolavoro och glamorösa rätter med unika presentationer på Sessions. Här finns även flera barer som loungebarer, snackbarer, poolbarer och en strandbar.

Träning och avslappning
Hard Rock Hotel Tenerife har ett eget fitnesskoncept som de kallar SoundBody. SoundBody bygger på ett holistiskt synsätt som kombinerar hälsa och musik, med yogasessioner, träningspass och exklusiva spabehandlingar. SoundBody bygger på tre upplevelser: Body Rock, Rock Om och Rock Spa. Body Rock är hotellets gym och träningsanläggning med olika träningsmaskiner och innovativa träningspass som zumba, aquafit och dans. På hotellet finns även sportaktiviteter som fotboll, tennis och volleyboll, med möjlighet att träna på egen hand, i grupp eller med tränare. På Rock Om väntar yogapass med olika inriktningar. Rock Spa är hotellets stora spaavdelning (välkomnar endast gäster över 18 år. 16 år i vuxet sällskap) där du kan ta del av mängder av olika behandlingar, hamam, bastu, kallvattenspool och Teneriffas enda snöstuga. Rock Spa är öppet från kl. 10:00-20:00.

Barnklubb
Hotellets barnklubb ”The kids are alright” har aktiviteter för barn i åldern 6 månader – 16 år, med allt från temadagar och spel till workshops och dans.

Sound of your stay
De som älskar musik kommer uppskatta hotellets originella musikkoncept ”Sound of your stay” med personaliserade spellistor för både humör och tid på dagen. Dansa medan du borstar tänderna och starta dagen till sköna toner. Du kan även hyra en Fender-gitarr från hotellets kollektion och verkligen leva som en rockstjärna.

Change the Way
Upplev Teneriffas magiska natur med Hard Rock Hotel Tenerifes egen jeepsafari. Känn dig som Indiana Jones när du susar fram bland berg, lavaklippor och exotisk grönska.

Upptäck omgivningen
Hotellet ligger i Playa Paraiso, ca 200 meter från ett lokalt centrum. Till Adeje med ett större utbud av restauranger, barer och shopping är det ca 6 kilometer, eller ca 15 minuter med bil.

Måltider

Frukostbuffé och nyårsmiddag ingår i priset.
Halvpension och All Inclusive finns mot tillägg.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 07:30-11:00.
 • À la carte-lunch i Splash Pool Bar, Eden Pool Bar, Munchies, The Beach Club och 3rd Half (endast lördag och söndag), kl. 12:00-17:00.
 • Glass i Splash Pool Bar, Eden Pool Bar och Munchies, kl. 12:00-17:00.
 • Middagsbuffé, kl. 18:30-21:30.
 • À la carte-middag på 3rd Half, kl. 18:30-21:30.
 • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt drinkar i alla baren förutom 16th och Narumi Lobby Bar, kl. 10:00-00:00.
 • Ett besök vid spaavdelningen Rock Spa per vistelse.

Bra att veta

Hotellet välkomnar hundar.

Apollo Mondo One of A Kind
 • Unika hotellupplevelser
 • Genomtänkt helhet och atmosfär
 • Noga utvalda av Apollo
 • Alltid minst 3 stjärnor