Rumstyper på Hard Rock Hotel Tenerife

Deluxerum

Deluxerum med toner av trä och skinande svarta detaljer. Sovrum med en stor dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Platt-tv och USB-laddare. Vinkylare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med utsikt över hotellområdet. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Deluxerum Plus

Deluxerum med toner av trä och skinande svarta detaljer. Sovrum med en stor dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Platt-tv och USB-laddare. Vinkylare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Svit

Exklusiva sviter med ett separat sovrum med en stor dubbelsäng eller två separata sängar. Vardagsrum med en bäddsoffa och platt-tv. Nespressomaskin. Vinkylare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. VIP-service och privat check in-service. Tv-spelskonsol. Badrock. Hårtork. Ett badrum med dusch och bubbelbadkar och ett mindre badrum med wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.