Kundomdömen om Hard Rock Hotel Tenerife

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
-
Angiven information om hotellets faciliteter and service stämmer inte överens med vad vi upplevde. Många saker är stängda ej kompenserade på ett annat sätt och ändå betalade vi till fullt pris. Vi betalade extra på saker som bör ingå på en all inclusive. Detta var en enda all inclusive som vi har varit med om som är mycket begränsad. Vilken besvikelse!

Bekräftad gäst: 2022-01-23


10 av 10

+
Allt!
-

Bekräftad gäst: 2021-12-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-28


6 av 10

+
Trevligt poolområde
-
Otrevlig personal aldrig upplevt det tidigare. Mycket märkligt!

Bekräftad gäst: 2021-11-28


7 av 10

+
Rummet o havsutsikten!
-
I beskrivningen av hotellet står det 5 a la carte restauranter, men det är endast 3 och inte öppna varje dag! När vi skulle lägga en matta på restauranterna kunde vi endast få Steakhouse på lördag innan vi åkte hem. Antingen var det fullt eller stängt! Gick tillbaka o frågade ytterligare två gånger men utan resultat! Ett mycket nonchalant uppträdande vid bokningsdisken!! Som tur var fanns det restauranter utanför! Mycket nöjda med att vi inte hade bokat All Inclusive, då hade vi endast haft Buffén o 3rd (pub)! Bufférestauranten var som en skolbespisning!!! Vid All linclusive fick man betala 30E/person extra på a la carte restauranterna plus att Baren på 16:e våningen inte ingick. Tycker ni skall upplysa om det på er hemsida!!! Cava serverades inte synligt till frukosten utan fick endast göras direkt hos servitören! Hur skulle man veta detta??

Bekräftad gäst: 2021-11-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

5710 omdömen
Utmärkt
 
4031
Väldigt bra
 
884
Bra
 
435
Mindre bra
 
155
Underkänt
 
205

5 senaste omdömen

2021-12-09

av weronicaopeter Malmö, Sverige

Bra musik trevlig personal

Jättetrevligt hotell med en fantastisk frukost där man kan gå bananas. Poolområderna var jättebra. Där kunde man välja vilken pool man ville ligga vid Personalen är jättetrevlia och rummen är jättefina. Fantastisk musik spelades. Något som vi funderade på var när man skulle boka på hardrock cafes restauranger stod det att det var fullbokat. Vi fick verkligen kämpa o boka tider. När vi väl var där var det bara 4-5 par o resten av restaurangen var helt tom. Visst att det är restriktioner men det köndes lite märkligt.Vi kan rekommendera detta hotell

 
2021-11-28

av Kerstin E Göteborg, Sverige

Ett tjusigt Hotel, men stängda eller fullbokade A la carte restauranter!!

Fick ett fantastiskt rum på 11:e våningen, balkong med havsutsikt! Då vi rest mycket, har vi upptäckt att på senare år är det många tillägg även om man valt All inclusive! Detta Hotell tog priset! 30 euro/per person 15 euro barn extra när du besöker en A la carte restaurant. Gäller även halvpension! Buffématsalen var som en skolbespisning med höga ljud och ingen mysfaktor! Terrassen var bra, men lite kyligt på kvällen. Vi fick bord på Montauk sista kvällen och det var ingen speciell upplevelse! Som tur var hade vi endast tagit frukost! Flera mysiga, prisvärda och goda restauranter längre upp på gatan! Vi kom inte upp till All inclusive priset och då åt och drack vi det vi önskade! Lite besvikna blev vi trots allt, då vi hade läst om deras fantastiska restauranter. Boka bord redan vid ankomst!! Dålig wifi! Strandpromenad, backig, stenig och utan trevliga stopp!! Ligger off! Bra att Poolen vid Beach Club öppnade inte förrän kl 10, för då hann inte folk att boka platser! Poolen vid Eden Bar var fullbokad tidigt! Stressfaktor!

 
2019-03-10

av Zami67 Malmö, Sverige

Bästa hotellet hittills i mitt vuxna 50 åriga liv .

Bästa hotellet hittills i mitt vuxna 50 åriga liv . Har varit på många 5 -stjärniga hotell dock aldrig på ett så fint hotell som HTH-Tenerife . Allt från personalen, maten , servicen , renligheten allting var perfekt eller mer än perfekt .

 
2019-01-06

av petronella5

Coolt

Verkligen modernt hotell, fina välstädade rum, trevlig personal i reception! Frukosten var enorm o fanns allt man kan önska! Många olika pooler , upplevde att det fanns gott om plats o stolar för dom som önska! Receptionen var väldigt speciell med hög Hard Rock musik , ganska stökigt men en häftig känsla :) Upplevde inget störande uppe på rummen! Runt omkring hotellet fanns där inget speciellt , ganska off. Fanns någon restaurang och en supermarket & något hak. Hotellet har allt så vill du bara koppla av så finns där allt på området!

 
2022-01-25

av katynicola Camber, Storbritannien

Perfect for relaxing family getaway

Perfect family getaway! This hotel is perfect for kids. Our 2 year old loved the kids pool and we could enjoy the adults only pool when he went to the kids club. Special thanks to Miriam, Carolina and Siri for welcoming our son to the club, he was sad to say bye to you all! Hopefully can come again soo