Go. Live a little!
– ny säsong ute nu

I reseprogrammet Go. Live a little!, har vi på Apollo skickat ut fem kända profiler till några av våra populäraste destinationer. Här får de uppleva allt som gör det så härligt att resa. Vi har också utmanat dem att testa sina egna gränser och ta sig utanför bekvämlighetszonen.

 

Alla har fått var sitt uppdrag där de ska göra något de inte har prövat förut och kanske aldrig hade vågat annars. Det handlar om adrenalinhöjande aktiviteter som mountainbike och canyoning, en utmanande 3-kamp och andra spännande upplevelser både på land och till havs.

Värdar för Go.Live a little! är Erik Segerstedt, folkkär programledare, sångare och skådespelare och Lisbeth Østergaard tv och radiopersonlighet. Den här säsongen blir kändisar som Claudia Galli Concha, Eva Wahlström, Thomas Evers, Catrine Collins och Claudia Rex utmanade att testa sina gränser. Efter varje lyckat uppdrag så väntar en härlig belöning!
-kamp-kamp-kamp


Reseprogrammet Go. Live a little! Säsong 2.

Hurghada

I säsongspremiären av ”Go. Live a Little!” bjuder Lisbeth Østergaard med skådespelaren Claudia Galli, hennes man regissören Manuel Concha Novoa och deras döttrar till Hurghada i Egypten. Där får de tävla i 3-kamp på Apollos sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas. De får också uppleva röda havets rika undervattensliv på nära håll under en snorkelutflykt. En äventyrlig resa där sol och bad blandas med aktiviteter och äventyr.

Hitta resor till Egypten här »

Teneriffa

När Erik Segerstedt tussar ihop den danska dansaren Claudia Rex med den norska träningsinfluencern Catrine Collins uppstår vänskap direkt. På Teneriffa bor de på härliga Green Garden Resort och får prova på mountainbikecykling nedför Spaniens högsta berg, vulkanen Teide (3718 m ö. h.) – hela vägen ner till stranden. De får dessutom uppleva en solig utflykt på havet där de som bonus överraskas av delfiner.

Hitta resor til Teneriffa här »

Gran Canaria

På Gran Canaria träffas dansaren Thomas Evers och boxaren Eva Wahlström för ett adrenalinstint äventyr under ledning av Erik Segerstedt. Deras utmaning består i att ta sig upp – och ner – för en dramatisk bergssida där både canyoning i bergspooler och rappelering nerför stup ingår i färdplanen. Som belöning för väl utfört uppdrag blir de bjudna på en rundtur i Las Palmas gamla stadsdel Vegueta med moppetaxi och besök på autentiska matmarknader.

Hitta din resa til Gran Canaria här »


Hitta din resa

 


Vad är Go live a little!

Med Go live a little! vill vi inspirera till fler äventyr och aktiviteter när du gör din nästa resa med Apollo. På våra destinationer finns det alltid en massa kul att göra. Nyckeln är att hitta upplevelser som passar just dig, så passa på att kolla in våra tips om resmålet innan du åker. 

Resmålet, hotellet, sällskapet och aktiviteterna: allt bidrar till helheten. Men det är upplevelserna som gör resan till ett äventyr. Är du intresserad av kultur? Passa på att lära känna ditt resmål på djupet. Många av våra resmål runt medelhavet har en vindlande historia med fascinerande lämningar som vittnar om stor dramatik. Eller gör en vandring där du lär dig mer om naturen. Bekanta dig med det lokala köket. Testa att äta något du aldrig har ätit förut. Lär dig något nytt - scuba-diving, surfing eller bara att hitta lugnet. Åk på en guidad tur till en gammal stad. Eller cykla mountainbike ner för ett berg. Go live a little!