Go. Live a little!

Det händer något med oss när vi reser. Plötsligt är vi inte längre våra vanliga förutsägbara jag. Nej, när vi är ute och reser är vi på rymmen! Vi sänker både axlarna och garden. Kroppen blir friare, sinnet lättare och vi vågar testa nya saker för första gången.

I reseprogrammet Go. Live a little! - säsong 1, har vi på Apollo skickat ut fyra kända profiler till några av våra populäraste destinationer. Här får de uppleva allt som gör det så härligt att resa. Men inte nog med det: vi har också utmanat dem att testa sina egna gränser och ta sig utanför bekvämlighetszonen.

 

Alla har fått var sitt uppdrag där de ska göra något de inte har prövat förut och kanske aldrig hade vågat annars. Det handlar om adrenalinhöjande aktiviteter som zipline och vågsurfing, om engagerande matlagningskurser, balanskrävande SUP-paddling och andra spännande upplevelser både på land och till havs.

Värd för Go.Live a little! är Erik Segerstedt, folkkär programledare, sångare och skådespelare. I programmet blir kändisar som Michel Torneus och Klara Hammarström utmanade att testa sina gränser. Efter varje lyckat uppdrag så väntar en härlig belöning!
 


Reseprogrammet Go. Live a little!

Följ med fyra kända profiler till några av våra populäraste destinationer

Trailer för avsnitt 1: Grekiska delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I första avsnittet av Go. Live a little! träffar vi den svenska sångerskan Klara Hammarström, känd bland annat från Melodifestivalen. Klara älskar tzatziki men hon har aldrig fått lära sig att laga grekisk mat på riktigt. Hennes uppdrag blir därför att bekanta sig med det grekiska köket under en intensivkurs med kocken Kassiani Kostera.

Hitta resor till Parga här

Se hela avsnittet här »

Trailer för avsnitt 2: Svettig utmaning i Sivota med Chris Nyhus

Norske superpappan och influencern Chris Nyhus är huvudperson i detta avsnitt av Go.Live a little! Chris åker till Sivota, där han får en riktigt svettig utmaning av Erik Segerstedt: han ska leda en crossfitträning för en grupp hotellgäster, och det blir ett minst sagt annorlunda träningspass med en ganska nervös tränare.

Träna crossfit på resan här

Se hela avsnittet här »

Trailer för avsnitt 3: Vågsurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus innehar det svenska rekordet i längdhopp på 8,44. Många lärde känna honom när han vann tv-programmet Mästarnas Mästare 2020. I det här avsnittet av Go. Live a little! utmanar Erik honom i att testa sina atletiska förmågor på ett nytt sätt: Michel åker till Algarve och får lära sig att surfa.

Surfa i Algarve, hitta hotell här

Se hela avsnittet här »

Trailer för avsnitt 4: Svindel i Makarska med Lisbeth Østergaard

I detta avsnitt får vi träffa den danska programledaren Lisbeth Østergaard. Hon har rest till dramatiska Makarska på Kroatiska kusten. Lisbeths utmaning blir att åka en hisnande Zipline-bana över ravinerna.

Utmana dig själv, hitta hotell i Makarska här

Se hela avsnittet här »

Hitta din resa

 


Vad är Go live a little!

Med Go live a little! vill vi inspirera till fler äventyr och aktiviteter när du gör din nästa resa med Apollo. På våra destinationer finns det alltid en massa kul att göra. Nyckeln är att hitta upplevelser som passar just dig, så passa på att kolla in våra tips om resmålet innan du åker. 

Resmålet, hotellet, sällskapet och aktiviteterna: allt bidrar till helheten. Men det är upplevelserna som gör resan till ett äventyr. Är du intresserad av kultur? Passa på att lära känna ditt resmål på djupet. Många av våra resmål runt medelhavet har en vindlande historia med fascinerande lämningar som vittnar om stor dramatik. Eller gör en vandring där du lär dig mer om naturen. Bekanta dig med det lokala köket. Testa att äta något du aldrig har ätit förut. Lär dig något nytt - scuba-diving, surfing eller bara att hitta lugnet. Åk på en guidad tur till en gammal stad. Eller cykla mountainbike ner för ett berg. Go live a little!