Go. Live a little! Avsnitt 2: Svettig utmaning i Sivota med Chris Nyhus

Norske superpappan och influencern Chris Nyhus är huvudperson i detta avsnitt av Go.Live a little! Chris åker till Sivota, där han får en riktigt svettig utmaning av Erik Segerstedt: han ska leda en crossfitträning för en grupp hotellgäster, och det blir ett minst sagt annorlunda träningspass med en ganska nervös tränare. Som belöning får han en dag på SUP-bräda på havet. Kusten vid Sivota har en närmast oändlig mängd grottor och vikar, och det kristallklara vattnet är oemotståndligt.


I detta avsnitt

Läs mer om detaljerna i detta avsnitt

Uppdrag: Leda ett WOD-box pass

WOD Boxen är ett gym, anpassad för crossfit-träning, funktionell träning i grupp och andra träningsformer. WOD står för work out of the day För de som vill träna ute i friska luften men med tak över huvudet då passar WOD-boxen på hotell Sivota Retreat - powered by Playitas perfekt! Här tränar du utomhus med Medelhavsvärme som omfamnar dig. Här tränar vi både muskler, hjärta och lungor. En underbar plats om du gillar att ta ut dig det lilla extra. 

Läs mer om träning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Belöning: SUP-paddling

Bästa och enklaste sättet att uppleva Sivotas vackra skärgård är genom att ta sig ut på vattnet. En upplevelse du bara inte får missa! SUP:a, paddla kanot, åk vattenskidor eller hyr en båt - möjligheterna är många om du vill upptäcka Sivota från vattnet. 

Läs mer aktiviteter till havs»

Fler upplevelser när du är i Sivota:

Läs och inspireras om vad du kan göra under din semester i Sivota. Få tips på de bästa restaurangerna, stränderna och aktiviteterna i området! Sivotas magiska omgivningar är perfekta för avkoppling men här finns även utmärkta förhållanden för äventyr till havs eller i bergen för den mer aktive. 

Upplevelser och restips när du är i Sivota: »

Reseprogrammet Go. Live a little!

Följ med fyra kända profiler till några av våra populäraste destinationer

Trailer för avsnitt 1: Grekiska delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I första avsnittet av Go. Live a little! träffar vi den svenska sångerskan Klara Hammarström, känd bland annat från Melodifestivalen. Klara älskar tzatziki men hon har aldrig fått lära sig att laga grekisk mat på riktigt. Hennes uppdrag blir därför att bekanta sig med det grekiska köket under en intensivkurs med kocken Kassiani Kostera.

Se hela avsnittet här »

Trailer för avsnitt 3: Vågsurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus innehar det svenska rekordet i längdhopp på 8,44. Många lärde känna honom när han vann tv-programmet Mästarnas Mästare 2020. I det här avsnittet av Go. Live a little! utmanar Erik honom i att testa sina atletiska förmågor på ett nytt sätt: Michel åker till Algarve och får lära sig att surfa.

Se hela avsnittet här »

Trailer för avsnitt 4: Svindel i Makarska med Lisbeth Østergaard

I detta avsnitt får vi träffa den danska programledaren Lisbeth Østergaard. Hon har rest till dramatiska Makarska på Kroatiska kusten. Lisbeths utmaning blir att åka en hisnande Zipline-bana över ravinerna från berget ner till havet.

Se hela avsnittet här »

 

Om programmet

I reseprogrammet Go. Live a little! Har vi på Apollo skickat ut kända profiler till några av våra populäraste destinationer. Här får de uppleva allt som gör det så härligt att resa, men vi har också utmanat dem att testa sina egna gränser och ta sig utanför bekvämlighetszonen. De ska testa något de inte har gjort förut och kanske aldrig hade gjort annars.

 


Hitta din resa

 


Vad är Go live a little!

Med Go live a little! vill vi inspirera till fler äventyr och aktiviteter när du gör din nästa resa med Apollo. På våra destinationer finns det alltid en massa kul att göra. Nyckeln är att hitta upplevelser som passar just dig, så passa på att kolla in våra tips om resmålet innan du åker. 

Resmålet, hotellet, sällskapet och aktiviteterna: allt bidrar till helheten. Men det är upplevelserna som gör resan till ett äventyr. Är du intresserad av kultur? Passa på att lära känna ditt resmål på djupet. Många av våra resmål runt medelhavet har en vindlande historia med fascinerande lämningar som vittnar om stor dramatik. Eller gör en vandring där du lär dig mer om naturen. Bekanta dig med det lokala köket. Testa att äta något du aldrig har ätit förut. Lär dig något nytt - scuba-diving, surfing eller bara att hitta lugnet. Åk på en guidad tur till en gammal stad. Eller cykla mountainbike ner för ett berg. Go live a little!