Aktiviteter till havs i Sivota

Utforska Sivotas vackra omgivningar till havs, här kan du både SUP:a, paddla kanot eller hyra en båt - möjligheterna är många om du vill upptäcka Sivota från vattnet. 

Hyr båt i Sivota

Hyr en båt - enklare än du tror

Bästa och enklaste sättet att uppleva Sivotas vackra skärgård är genom att ta sig ut på vattnet. En upplevelse du bara inte får missa! I Sivotas hamn finns många företag som hyr ut båtar. Vill du ha hjälp att hyra en båt så ta kontakt med Apollos personal på plats. De tipsar gärna även om fina stränder, öar eller blå laguner att stanna till på under dagen. De minsta båtarna är väldigt lättkörda, och kan hyras utan licens eller tidigare erfarenhet. Du får en genomgång innan du ger dig i väg, en karta med förslag på rutt och har ett telefonnummer att ringa om det skulle vara något. Flytvästar finns att låna.

Har du tidigare vana av att köra båt så är en något längre båttur till någon av öarna Paxos eller Antipaxos en trevlig dagsutflykt. 

Tips! Glöm inte picknick och dryck så du har under dagen. Ta med en mjuk kylbag hemifrån och köp ispåsar i ett minilivs i närheten innan du ger dig i väg. Vissa uthyrare erbjuder även utlåning av kylbagar.  

 

Vackra vyer över Bella Vraka, Sivota

Paddla kajak, kanot eller SUP i turkost vatten

I Sivota finns utmärkta förhållande för vattensport med lugnt kristallklart vatten längs med kusten, dessutom är det ett utmärkt sätt för att utforska omgivningarna. Stanna till och bada vid en gömd vik eller en turkos lagun, snorkla med fiskar, eller paddla till hamnen och ta en svalkande grekisk iskaffe. 

Aktiv semester på Sivota Retreat - powered by Playitas

Bor du på Apollos sporthotell Sivota Retreat - powered by Playitas kan utan extra kostnad låna en SUP eller kajak vid Bella Vraka-stranden precis nedanför hotellet. Det anordnas även turer med instruktör. Hotellet är ett perfekt val för dig som vill ha en aktiv semester. Se alla sport och träning på Sivota Retreat - powered by Playitas.


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Sivota, hitta och boka en resa till Sivota eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Sivota

Här hittar du våra bästa tips på de mysigaste restaurangerna, härligaste stränderna, de bästa utflykterna och mycket mer!

Se alla våra restips för Sivota

Epirus-området

  • Parga - grekisk småstadsidyll
  • Sivota - romantik och upplevelser
  • Zagoria - fantastisk natur
Se alla resor till Epirus-området

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här