Kundomdömen om Story Seychelles

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1941 omdömen
Utmärkt
 
1370
Väldigt bra
 
373
Bra
 
109
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2023-02-18

av MalinChristina Saltsjö-Boo, Sverige

Ett litet paradis på jorden

Vi blev väl mottagna och fick fin information om det mesta vid välkomnandet. Fantastiskt fint rum med egen uteplats. Bra säng, sov mycket gott! Flera mycket bra restauranger, Eden, Trader Vic's och inte minst en otroligt bra buffetrestaurang, Vasco. Vasco erbjöd både en dignande frukostbuffé samt välkomponerade middagsbufféer med varierande tema. Mycket fräscht och gott! Det enda som drar ner vårt betyg är lunchrestaurangen Ripples som inte levde upp till förväntningarna. Överlag väldigt trevlig och hjälpsam personal och god service.

 
2020-02-26

av Byggareborg Linköping, Sverige

Familjeresa och födelsedagsfirande

Hotellet överträffade mina förväntningar. Stämde till stor del överens med alla omdömen på Tripadvisor. Det som inte står men som för oss hade stor betydelse och blev lyckosamt. Det är att hotellet ligger väldigt nära havet och bra till överlag. Lite högre priser vad gäller maten, men den i sig blev man aldrig besviken på. Vi hade valt extrasängar i rummen som vi bokade (juniorsvit). Sängarna var sköna och med tjocka madrasser, inte alls som jag hade befarat. Sköna sängar på rummet och fina balkonger, där det fanns stort utrymme att vila efter bad och aktiviteter. Frukostbuffén var fantastisk, goda frukter, mycket att välja på och även möjlighet till att göra omelett och mycket annat. Vänlig personal, supertrevliga människor som städade och gjorde väldigt fint på rummet. Trevlig personal i matsalen som gjorde vår vistelse speciell. Leon som vi bokade aktiviteter igenom hjälpte oss väldigt mycket. Vi är väldigt nöjda. Stort tack från sviterna 34 och 44 (där vi bodde den 7 februari till den 19 februari. /Catharina

 
2019-02-19

av Eric W

En vecka i december

Vi spenderade en vecka på H Resort i början av december 2018. Det positiva är att det är ett fint och mysigt hotell som ligger vid stranden. Resorten är fint utsmyckad och det känns genomgående trevligt. Det finns ett härligt poolområde och stranden ligger precis nedanför. Det var visserligen lågsäsong när vi var där men lite folk och gott om ytor. Rummen var också trevliga (vi provade både pool villan och de vanliga sviterna). Läget var också bra med närhet till restauranger i området och till huvudstaden (ex. matbutiken). Det negativa är dock att servicen kändes inte alls som ett 5 stjärnigt hotell. Den var inte otrevlig men verkligen inte så alert och tillmötesgående som man kan förvänta sig. Man stod och hängde litegrann och släpade fötterna efter sig, verkligen inte alla men servicen är inget som detta hotell är starkt för. Det positiva med närheten till området är också att hotellet ligger på den mest populära stranden på Seychellerna, det är inte jätte mycket folk men det finns många hotell i samma prisklass som ligger vid mer exklusiva och mysiga stränder (där servicen också är bättre). Hotellet hade också ett stort problem med fåglar på frukosten som flög in och åt av det som låg på buffebordet, man försökte lösa detta genom att tända ljus men på alla våra frukostar så var det fåglar som åt från buffen och från borden. Inte så trevligt. Sammanfattningsvis ett trevligt hotell men inte värt pengarna, skulle välja ett annat 5 stjärnigt hotell inom samma prisnivå på en annan strand.

 
2017-04-23

av annikas635 Helsingborg, Sverige

Fantastiskt läge vid stranden och flera fina restauranger att välja emellan

Kom mycket tidigt på morgonen och fick duscha och byta kläder på deras gym. Under tiden gjordes rummet i ordning och det var ett vackert rum med liten trädgård mot den gemensamma parken. Stranden var vacker och välskött och de olika restaurangerna hade lite olika utseende och menyer. Underbar personal takt igenom.

 
2016-11-06

av KungenPellson Stockholm, Sverige

Toppenhotell

Vi var verkligen nöjda med detta hotell, fin anläggning, fantastisk frukost, trevlig personal och rummet (beach villa) låg bra till med daglig frukt, kaffe mm WIFI funkade väldigt bra, man slapp logga in hela tiden som ofta är, mobilen höll anslutningen uppe, lite långsamt emellanåt men klart bra. Allt avspeglades dock i priset, högt men samtidigt var allt förstklassigt De egna restaurangerna var dock inte prisvärda, OK mat men inget speciellt