Kundomdömen om Le Domaine de L'Orangeraie

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2985 omdömen
Utmärkt
 
1886
Väldigt bra
 
661
Bra
 
253
Mindre bra
 
123
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2023-03-19

av Linda B Stockholm, Sverige

Paradiset på jorden

Detta måste vara paradiset!!! Vi har aldrig bott så vackert och bekvämt. Solnedgångarna varje kväll! Otroligt vackra och bekväma rum med service 2 gånger per dygn. Mysigt läge ca 3 minuter från det lilla centrumet på ön och fin personal. Jag är avundsjuk på er som ska dit. Vi vill särskilt tacka Nasir, Nathalie och Farida som alla på olika sätt ytterligare förhöjde upplevelsen med sitt fina bemötande och det lilla extra i service.

 
2019-06-12

av 34bengtl

Underbart

Ett underbart hotell på en underbar ö. Vi bodde i husen på andra sidan gatan mot djungeln. Häftig inredning o världens mysigaste balkong en dag när det regnade. Maten/ frukosten var bra och detta är en ö och ett hotell som man inte ska missa om man besöker Seychellerna

 
2017-04-17

av 328ulrical

Underbart

Ett underbart hotell att bo på! Något slitna rum (golv, lister etc) men badrummet övervägde allt! Underbar badrumsinredning med badkar och utomhusdusch!! Poolområdet var fantastiskt och personalen var så trevlig. Magisk balkong med exotiska träd runt omkring! Högsta betyg av mig.

 
2016-12-09

av 772jimmyw

vackert men slitet

ett mycket vackert hotell med en underbar interiör känsla, ljussättningen på kvällen är världsklass. men man skall hellst se hotellet på kvällen. för då ser man inte hur slitet det är. frukosten super bra. men hotellets restaurang hade ett dåligt utval på menyn och maten dålig och dyr. uppehållet var trevligt, trevligt att hyra cyklar! men när vi skulle checka ut blev vi uppringda av receptionen och utskällda. receptionen hade inte fått infon av agenten att vi hade en privat transfer 1 timma efter den gemensamma transfern till hamnen. när vi försökte förklara detta slängde personen i receptionen av luren i örat och sa vi har 5minuter att checka ut! nede i receptionen var receptions "chefen" super otrevlig och fortsatte att skälla ut oss! otroligt dålig avslutning på ett annars ett ganska trevligt uppehåll.

 
2015-11-21

av Martin S Nacka, Sverige

Förmodligen det bästa hotellet jag någonsin bott på.

Att bo i villorna uppe på berget är verkligen en upplevelse. Har bott på många bra hotell runt om i världen men detta var exceptionellt. Lyxigt, romantiskt och underbar utsikt och atmosfär. Maten på hotellet är bra men håller kanske inte samma extrema felfria nivå som boendet.