Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger direkt vid den fina stranden Beau Vallon Beach på ön Mahés västra kust. Här väntar lata dagar på stranden eller vid den härliga poolen. Ät gott i någon av hotellets restauranger, ta en tur runt ön och upptäck den vackra, gröna och kuperade ön som är kantad av vackra stränder.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 2 personer. Superiorrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1602 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fishermans Cove Resort ligger vid den fina sandstranden Beau Vallon Beach på ön Mahé. Här kan du ta barfotapromenader och njuta av vajande palmer och en härlig semester. Hotellet har ett poolområde nere vid vattnet med en infinitypool. Solstolar, parasoller och pool- och strandhanddukar finns att låna.

Hotellrestaurangen Le Cardinal serverar internationella frukost- och middagsbufféer med mycket inspiration från det kreolska köket. À la carte-restaurangen Paris Seychelles kombinerar det bästa från det franska och det kreolska köket. Le Cocoloba Bar bjuder in till lunch och middag. Sunset Bar serverar dryck från sen eftermiddag till sen kväll och det sägs att solnedgången är något man inte bör missa.

På systerhotellet bredvid finns ett härligt spa och olika vattensporter, allt mot avgift. Här har du fri tillgång till gymmet.

Wifi ingår över hela hotellet. Biluthyrning. Fem kilometer till Mahés huvudstad Victoria och 12 kilometer till Seychellernas internationella flygplats.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé
 • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

Alla restauranger kräver vårdad klädsel.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé på restaurang Le Cardinal, kl. 07.00-10.30
 • Lunch och/eller middag - val av en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt från en fast meny på restaurang Cocoloba Bar, kl. 12.00-22.00
 • Lunch - val av en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt från en fast meny kan också intas på någon av restaurangerna Ripple Bar & Restaurant eller 1502 Bar på hotell STORY Seychelles Resort, kl. 12.00-17.00 (variationer kan förekomma)
 • Middagsbuffé på restaurang Le Cardinal, kl. 18.30-22.00
 • Middag - val av en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt från en fast meny på restaurang Paris Seychelles, kl. 19.00-22.30 (stängt måndagar)
 • Middag - val av en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt från en fast meny kan också intas på någon av restaurangerna Vasco, Trader Vic's, Seyshima, Eden eller 1502 på hotell STORY Seychelles Resort kl. 19.00-22.00 (variationer kan förekomma)
 • Room service från en meny till frukost, lunch och middag eller endast dryck mot en avgift för utbärning, så kallad tray charge, om 55 SCR per gång.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar. kl. 12.00-22.30
 • Daglig påfyllning av minibaren

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Seychellerna

Villas de Mer

Villas de Mer är ett enkelt hotell på ön Praslin nordvästra kust. Här bor du direkt vid en vita stranden och kan göra egna utflykter på ön. Vad sägs om ett besök på en av världens finaste stränder Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på ön Mahé och bjuder på härliga semesterdagar i ett tropiskt paradis. Hotellet består av två delar med riktigt fina sandstränder. Mellan hotelldelarna finns en grönskande nationalpark och här är det lätt att känna sig bortskämd. Njut av god mat, aktiviteter för hela familjen eller ta bara en dag på stranden med favoritboken.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort är ett badparadis på ön Praslin, gömt bland klippor och vajande palmer och med promenadavstånd till en av världens finaste strand - Anse Lazio. Här äter du gott i någon av restaurangerna, kopplar av med en runda golf som naturligtvis ingår eller snorklar en stund innan det är dags ta en stilla barfotapromenad på stranden.

Story Seychelles

Med sitt perfekta läge vid stranden Beau Vallon Beach så kommer hotellet Story Seychelles att bli ditt bästa vattenhål under semestern på ön Mahé på Seychellerna. Här finns flera olika måltidspaket att boka, halvpension eller All Inclusive, och hotellet har ett stort utbud av restauranger att erbjuda. Morgonpromenaden tar du längs stranden och njuter av utsikten mot Indiska oceanen innan en god och uppskattad frukost tar vid.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits är ett riktigt paradis på ön Praslin Island med vacker strand, grönskande omgivningar, bekvämt boende för avkoppling, flera pooler för semesterhäng och vill du aktivera dig både ett gym, vattensporter och cykeluthyrning. Nu fattas bara en vacker solnedgång - och den hittar du naturligtvis också här, mitt i semesterparadiset!

L'Archipel

L'Archipel är gjort för dig som vill bo vid en paradisstrand och njuta av Indiska oceanens vågor som granne. Hotellet ligger i lugna och tropiska omgivningar och här är det lätt att koppla av, äta gott och åka på egna äventyr på ön Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Le Domaine de L'Orangeraie är ett perfekt val för dig som vill upptäcka den vackra ön La Dique med sina fantastiska stränder. Här bor du i bekväma dubbelrum i trädgården och hotellet har en fin infinity pool ovanför stranden Anse Severe. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 12 år.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger direkt vid den vackra sandstranden Cote d'Or Beach och här väntar barfotapromenader, god mat och fantastiska upptäcktsfärder på ön Praslin som till exempel den vykortsvackra stranden Anse Lazio.

Carana Beach

På Mahés norra kust ligger hotellet Carana Beach och här råder ett stilla lugn. Luta dig tillbaka i solstolen och blicka ut mot horisonten medan palmerna vajar av de svalkande briserna som kommer från Indiska oceanen. Njut av god mat, stärkande morgonpromenader i sanden och kanske en avkopplande massage på eftermiddagen.

Paradise Sun

Paradise Sun ligger vid den härligt vita sandstranden i Anse Volbert på Praslin Island. Här väntar mjuka barfotastränder skuggade av kokospalmer och sköna stunder vid hotellets pool. Fina superiorrum i skön kreolsk stil. Halvpension ingår, så det är bara att luta sig tillbaka och njuta av en avkopplande semester på Seychellerna.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellan de grönskande bergen, den vita paradisstranden och turkosfärgade Indiska Oceanen. Här bor du i fint inredda villor bara några steg från stranden. Promenera barfota i sanden, ät gott i någon av hotellets restauranger, koppla av på hotellets spa eller testa på att snorkla eller dyka. Välkommen till paradisön Silhouette Island!