Kundomdömen om Constance Ephelia Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

7159 omdömen
Utmärkt
 
5018
Väldigt bra
 
1405
Bra
 
462
Mindre bra
 
177
Underkänt
 
97

5 senaste omdömen

2021-11-07

av Jamshid L Taby, Sverige

Magisk plats för en magisk familjesemester

Constance Ephelia är en plats för en magisk familjesemester. Inte nog med att Seychellerna är en helt unik plats på Jorden, så erbjuder detta hotell nästa allt man kan önska sig. Flertalet vackra rena och kritvita stränder. Det mest tropiska vattnet. 5 restauranger och 250 fotbollsplaner med grönska.

 
2020-02-28

av Forslunds Stockholm, Sverige

Fantastisk resort!

Vi är precis hemkomna efter en helt fantastisk vistelse på Constance Ephelia! Vu har endast bra saker att säga om detta hotel. Vi fick ett suveränt bemötande även om vi kom flera timmar innan incheckning. Hotellet är stort med många gäster men trots detta så är det en lugn resort gjort för avloppling. Inga båtar, helikoptrar, flygplan eller annat som stör vistelsen och även om hotellet tar många gäster kan du hitta privat platser där ni kan njuta av tillvaron. Vi gillade den tysta poolen! Hotellet har 5 restauranger varav 4 av dem ingår i half/fullboard. Det rekommenderas att välja ett alternativ med måltider då det inte finns så mycket annat i närheten. Hotellet har två stränder och det går konstant shuttle bilar mellan de två. Den södra stranden är lugnare men sämre att bada under lågvatten. Den norra lockar fler och har suveräna snorkel möjligheter med otroliga koraller/fiskar och är ett marint naturreservat. Maten är också fantastisk. Vi har besökt många fina hotell genom åren men Constance Ephelia är ett av dem som vi håller allra högst. För att vara ett så pass stort hotell så är det otroligt personligt och vi kommer garanterat att återvända hit.

 
2019-09-16

av Kerstin E Göteborg, Sverige

Om ni väljer Mahé på Seychellerna, boka Conctance Ephelia!

Ett stort hotell, men med personlighet och mycket hög servicenivå! Fem fantastiska restauranter som alla ingick i halv- pensionen, som är ett måste, då det inte finns mycket utanför! Norra sidan är bäst att bo på, för bad, snorkling, hyra båtar mm. Dessutom har de som bor på norra sidan möjligheten att äta frukost i en betydligt mindre restaurant än södra sidan. Det uppskattade vi! De har en fantastisk shuttletrafik, så bor man på södra sidan är det bara att ta shuttlen! Det som var annorlunda på Seychellerna var att de hade inga privata stränder, så det fanns inga solstolar med parasoller på stranden! Solstolar fanns unders träden utan para!soll! Vi bodde här tio nätter, men sju hade räckt, då inte vädret var det bästa! Tre soldagar av tio, men det var varmt och skönt! Rekommenderar Constance Ephelia varmt, här blir man omhändertagen på bästa sätt!

 
2019-07-11

av JennySey

Resa

Just hemkommen efter en vecka på denna fantastiska plats och underbara resort! Suverän service/personal. Makalös naturupplevelse. God mat etc etc. Boka! Väder är omväxlande regn, sol, mulet vilket blandas huller om buller och är så avkopplande i motsats till stekande sol. Man tar sig lätt runt på området med hjälp av små golfbilar som körs i skytteltrafik mellan norra o södra stranden. Rekommenderar att även utforska övriga stränder inom området dit man tar sig till fots genom djungeln.

 
2019-03-15

av 564CarolineB Norrköping, Sverige

Rekommenderas!

Fantastisk fin anläggning som ligger lite avskilt med 2 vackra och olika stränder på vardera sida. Fina stora rum, sköna sängar. 5 olika restauranger. Vi åt bara på buffé restaurangen där dom hade olika teman varje kväll. Vi hade 3 mycket trevliga dygn här. Personalen var väldigt trevliga och serviceminded