Kundomdömen om Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

1579 omdömen
Utmärkt
 
1058
Väldigt bra
 
342
Bra
 
99
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2023-12-01

av Susanne F

Fantastiskt boende med service i toppklass

Fantastiskt fint boende och service på toppnivå. Här bor du i trevliga och rymliga rum med bekväma sängar. Frukost- och middagsbufféer innehåller allt du önskar, med fokus på lokala råvaror. I baren får du den extra servicen som uppskattas när du själv vill koppla av. Området ligger lite avsides, men här finns möjlighet till bad vid stranden, pool med saltvatten eller sötvatten.

 
2023-01-12

av annafQ9247DL

Magiska dagar på Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites

+ : Frukosten var outstanding, hade allt man kunde önska och lite till. Servicen var mycket bra och alla i personalen otroligt trevliga. Fick ett väldigt bra mottagande och hjälp att boka både båttur och hyrbil. Rummen och alla faciliteter var av hög standard och kändes väldigt lyxiga. Poolerna var super fina, särskilt Black Parrot Suite som också hade en fantastisk utsikt där vi kunde skåda både stingrays och andra fiskar. Det var som en oas där man bara kunde koppla av och njuta. På hotellet kunde man även låna kanot och padleboard gratis samt snorklingsutrustning för en rimlig peng. Bodde i sviten som var mycket fin och hade en härlig havsutsikt. En dyr vistelse men så värt pengarna. Detta fyrstjärniga hotell levde verkligen upp till förväntningarna. Kommer definitivt återvända. - : Roomservice pga att maten var kall vilket kan bero på att vi bodde i sviten en bit bort. Hamburgaren levde inte upp till förväntningarna.

 
2018-03-01

av 544annakarins Göteborg, Sverige

Underbart

Vilket underbart ställe, så fantastisk genuin och trevlig personal. ALLA mötte oss med ett leende såväl till frukost, lunch eller middag. Vårt rum var nyrenoverat och verkligen smakligt inrett, jättesnyggt! Att det sen låg med en fantastisk vy utanför glasdörrarna var många pluspoäng. Frukostbuffén var väl tilltagen, verkligen inget som saknades däremot kunde det gärna få vara mer variation på lunch och a la carte menyn. Vi åt kvällsbuffen en gång och valde när det serverades surf and turf vilket var en hit! Mycket gott att välja på.. haj, tonfisk, kyckling, korv och sen med mycket och många tillbehör! Och allt sköts så smidigt att det sätts upp på rummet och man betalar vid utcheckning. Hotellet anordnade även en härlig vandring med guiden Josef, där man kom in i buskage upp med berget och fick se och höra om Seychellernas fauna och flora. Får du chans att följa med gör det, kostar inget. Det finns även möjlighet att utan kostnad åka till Anse Lazio, en utflykt på ca 3 tim. Det här hotellet är en perfekt start på semester, allt är lugnt och stilla och man kommer verkligen ner i varv.

 
2018-02-06

av Charlott_G_72 Sundbyberg, Sverige

Enastående resort

Underbart välplanerade rum med utsikt mot havet. Ala carte-restaurangen hade en fin blandning med god mat. Kreolska menyn var väldigt god. Poolen var svalkande och hade väldigt vacker utsikt mot havet. Varje kväll till solnedgången kunde den avnjutas till Fisherman’s Wharf. Personalen är väldigt trevlig, omhändertagande och ger den bästa servicen!

 
2017-01-17

av JEKSTA Karlstad, Sverige

Perfekt

Väldigt nöjd över detta boende. Bra service och genomtänkt flöde från ankomst till utcheckning. Fräscha stora rum. Bra mycket aktiviteter erbjuds. Extra bra då vi hade sen avresa att det fanns tre alternativ att välja 1 fortsätt hyra rummet till reducerat pris. 2 hyr en lounge med dusch/toa, vardagsrum. 3 använd omklädningsrum vid poolen gratis. Hotellet ligger en bit bort från resten av ön, cyckel/buss/hyrbil nödvändig för besök utanför hotellet.