Träningsresa med ToppTräningsresor

La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

La Pared – powered by Playitas är platsen för dig som gillar aktiv semester och samtidigt vill ha en lugn och rofylld träningsvecka vid havet. Hotellet har ett unikt avskilt och rofyllt läge på Fuerteventuras västkust i den lilla byn La Pared, ca 6 kilometer nordväst om Costa Calma. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, yoga, och cykling och på hotellet finns flera utrymmen för olika aktiviteter att välja på. 


Om resan

Här kan du komma i din bästa form med legendariska OS-guldmedaljören i kanot, Susanne Gunnarsson, som kör sina härliga träningspass med inlevelse och glädje.Testa både boxning och thaiboxning med erkänt duktiga coachen Niklas Messing, som förutom att han blivit fransk mästare i K1 Pro dessutom vunnit Tough Viking. Här får du också träningsdansa med Kristjan Lootus som vunnit Let´s Dance. Kristjans danspass är oerhört populära och vi kan utlova både svett, skratt och ren eufori! Yogaläraren Annika Kvist kommer att börja morgnarna och avsluta dagarna med härlig yoga. Hon kommer dessutom att köra både Core och Mobility. 

På kvällarna får du lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer, bland annat Pamela Andersson som bjuder på sin berörande föreläsning.

La Pared powered by Playitas är ett sport- och surfhotell beläget på sydvästra kusten av Fuerteventura och 6km från byn La Pared. Hotellet ligger ungefär 400 meter till sandstranden La Pared som är internationellt känt som det perfekta stället för dem som gillar vattensporter. Det är inte för inte det brukar kallas för Europas Hawaii. Här kan du prova på flera olika vattensporter som t.ex kitesurfing, SUP, vindsurfing och tennis, fotboll och basket. Det finns även möjlighet att prova på mountainbiking, landsvägscykel, köra 4-hjulingar och Segways. 
På hotellet finns det ett gym med en fin utsikt över det bergiga lavalandskapet med stora panoramafönster. På hotellområdet finns det en mellanstor pool där det även brukar arrangeras mysiga chillout-kvällar. Intill poolen finner du en poolbar och restaurang som serverar enklare grillmat. Annars har hotellet en bra bufférestaurang. La Pared erbjuder så långt det går lokala och ekologiska produkter i sin matlagning och har även en egen ECO-garden. Efter en dag med träningar finns det möjlighet att koppla av i bastun eller i den uppvärmda jacuzzin. Dessutom möjlighet för att boka massage eller fysioterapi.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Program 

Program 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


 

Pris från 13 998:-

Datum: 18-25 mars 2024 

Hotell: La Pared - Powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Det här ingår:

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på La Pared - powered by Playitas 
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram

* Enkelrumstillägg 3500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]

 


Om ledarna 

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot och en av våra framgångsrikaste kvinnliga idrottare genom tiderna i Sverige. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med i de största tv-sportproduktionerna som bland annat Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson. 

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt ägare av ToppTräningsresor (fd ToppHälsa). Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Pamela har dessutom suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Annika Kvist är affärsutvecklare, hälsoinspiratör, yogainstruktör och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning men också hålla fysiska yogapass och mer lugna yinyogapass för att skapa lugn och tillit till dig själv. Alla kan självklart vara med då vi anpassar klasserna efter gruppen.

Niklas Messing har tränat kampsport i framför allt thaiboxning i 20 år och har tävlat både som amatör och proffs runt om i Europa. Han har bland mycket annat vunnit Allstyle open och blivit fransk mästare i K1 Pro. Idag är han tränare i allt från nybörjare och amatören till de som tävlar professionellt. Hans passion är träning och framförallt kampsport, att se människor utvecklas och när utövare lär sig nya saker och glöden i deras ögon när de gör det. Niklas har också vunnit Tough Viking Stadion samt Arena Run i sitt ålderspann samt sprungit Marathon i Brooklyn på strax över 3 timmar.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas