ToppHälsa träningsresa, La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

La Pared – powered by Playitas är platsen för dig som gillar aktiv semester och samtidigt vill ha en lugn och rofylld träningsvecka vid havet. Hotellet har ett unikt avskilt och rofyllt läge på Fuerteventuras västkust i den lilla byn La Pared, ca 6 kilometer nordväst om Costa Calma. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfning. Omgivningarna är perfekta för vandring, yoga, och cykling och på hotellet finns flera utrymmen för olika aktiviteter att välja på. 

Här kan du komma i din bästa form med legendariska fd. landslagskanotisten Susanne Gunnarsson och testa både boxning och thaiboxning med coachen Niklas Messing. Du kan också träningsdansa med Kristjan Lootus, känd från Let´s Dance. Världsrekordhållaren på cykel över Europa, Christer Skog, kommer att vara med under några dagar och köra landsvägscykel i det härliga landskapet och Annika Kvist kommer att börja morgnarna och avsluta dagarna med härlig yoga. På kvällarna får du lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer, bland annat Pamela Andersson som bjuder på sin berörande föreläsning

Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. 
Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På La Pared finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Läget är unikt och ligger majestätiskt placerat på berget med utsikt över Atlanten. Med Topphälsa är programmet extra kryddat – allt med sköna Topphälsa-profiler! 

Du får även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. 


Om programmet

Program

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar.

Pris från: 13 498:-

Datum & avreseort: 

17-25 april 2023 (8 nätter), Stockholm 
18-25 april 2023 (7 nätter), Köpenhamn 

Hotell: La Pared - Powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm eller Köpenhamn
  • Boende i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • All träning enligt program

* Enkelrumstillägg 2000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Ledare som följer med

Ledarna presenteras här inom kort. 

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot och en av våra framgångsrikaste kvinnliga idrottare genom tiderna i Sverige. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med i de största tv-sportproduktionerna som bland annat Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Annika Kvist är affärsutvecklare, hälsoinspiratör, yogainstruktör och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning men också hålla fysiska yogapass och och mer lugna yinyogapass för att skapa lugn och tillit till dig själv. Alla kan självklart vara med då vi anpassar klasserna efter gruppen.

Niklas Messing har tränat kampsport i framför allt thaiboxning i 20 år och har tävlat både som amatör och proffs runt om i Europa. Han har bland mycket annat vunnit Allstyle open och blivit fransk mästare i K1 Pro. Idag är han tränare i allt från nybörjare och amatörer till de som tävlar professionellt. Hans passion är träning och framförallt kampsport, att se människor utvecklas och när utövare lär sig nya saker och glöden i deras ögon när de gör det. Niklas har också vunnit Tough Viking Stadion samt Arena Run i sitt ålderspann samt sprungit Marathon i Brooklyn på strax över 3 timmar.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas