1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Occidental Lanzarote Mar

Dubbelrum

Fräscha dubbelrum med minibar/kyl och platt-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/regndusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Fräscha enkelrum med minibar/kyl och platt-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/regndusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum bestående av separat sovrum och vardagsrum med bäddsoffa. Minibar/kyl och platt-tv. Kaffebryggare mot avgift. När man reser med barn kan man låna ett Wii mot deposition. Set med flaskvärmare, badbalja och babymonitor på rummet när man reser med små barn. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/regndusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två räknas som barn i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Ljusa och fräscha familjerum bestående av ett vardagsrum och ett separat sovrum med dubbelsäng och våningssäng. Platt-tv och minibar/kyl. Kaffebryggare mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/regndusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.