1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sentido Port Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Angelina,
Gävle

+
Servicen och maten.
-
Riktig badrumsdörr man kan stänga. Bättre dusch. I vårt rum duschade man i badkarlet och duschväggen som fanns var nästan obefintlig så hela badrummet blev otroligt blött. Kändes nästan som att det var något fel på dräneringen eftersom vattnet inte rann undan någonstans från badkaret.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Kerstin,
Tullinge

+
Fint läge, lugnt och skönt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Ola,
Hässleholm

+
Servicen var grym!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


9 av 10

,

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Daniela,
Stockholm

+
Väldigt fint hotell med bra pool och strand. Fantastisk middagsbuffé!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-16


10 av 10

Thomas ,
Frillesås

+
Personalen och frukosten. När jag tänker efter så det mesta faktiskt! Vad det gäller övriga måltider så kan vi inte bedöma dem eftersom vi inte åt dem på hotellet men frukosten var långt över förväntan, riktigt bra faktiskt.
-
Ni kan skryta lite mer på er hemsida i beskrivningen av hotellet för det var mycket bättre än man fick uppfattning om när man läste om det!

Bekräftad gäst: 2018-08-15


9 av 10

,
Uppsala

+
Frukosten och läget.
-
Bättre AC. Gick inte att ställa in temperaturen på rummet, vi hade omkring 26-27 grader. Påpekade detta för personalen och en servicekille kom och tittade på den men konstaterade att allt var som det skulle. Temperaturen ute i receptionen var bra mycket svalare än i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Mimmi,
Hässleholm

+
Hotellet är väldigt fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Marie,
Valbo

+
Hotellet var över förväntningar i relation till beskrivningen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Hanne,
Stockholm

+
Hotellområdet var fantastiskt, gott om utrymme vid poolerna. Maten var väldigt god och personalen trevlig och tillmötesgående.
-
Prisnivån var i vissa fall absurd. Ett exempel, en tallrik med skuren vattenmelon tog de EUR 10 för.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

1287 omdömen
Utmärkt
 
986
Väldigt bra
 
229
Bra
 
53
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-01-06

Inlägg av Nils E Stockholm, Sweden

Yoga och gym

Fint, rent hotell med trevlig personal, fina rum, vi hade ett hörnrum med jacuzzi som vi använde mkt. Vi valde hotellet för att de hade ett helt ok gym gratis yoga utomhus på veckodagarna. Gymet öppnade som vanligt först kl 8 men vi kunde träna yoga på morgonen och gym efter lunch. Maten var ok, men lite enahanda och inte så bra kryddad. Det fanns ett "hälsobord" med sallad mm som inte alls var så hälsosamt. Ofta var det massa söta saker i salladerna och massa godis, choklad mm som inte alls var hälsosamt, svårt att äta ngt från det över huvud taget då jag vill äta nyttigt. Det som fanns där vara papaya, mango och nötter som var gott. Fick välkomstdrinkar till varje middag men jag gillande inte ngn av dem då det var sötsliskiga som saft. Stranden var full med barn och ungdomar från angränsande hotell och dessutom många som rökte så vi var bara korta stunder för att bada. Det var inte det vi räknat med, då vi ville ha lugn och ro. Finns en á la carte restaurang med mkt lugn atmosfär, god mat och fin service som jag rek. Vi kommer ev tillbaks tacka vara yogan och gymet men letar nog efter ett med lugnare strand.

 
2018-09-08

Inlägg av KatharinaH611 Vissefjärda, Sverige

Greklandssemester

Ett mycket lugnt och trevligt hotell. Väldigt nära till sandstrand med härligt vatten. Grattis solstolar när man bor på hotellet. Bra frukostmatsal. Varierad kvällsbuffe med olika teman varje kväll. Absolut ingen trängsel, utan lugnt. Alltid trevlig och glad personal. Vårt rum har utgång direkt till poolen. Men vi har föredragit att vara vid havet. På anläggningen finns också ett spa. Vi besökte det för massage. Skönt och avkopplande. Hotellet ligger mitt i byn. Inget som stör eftersom baksidan på hotellet är på ett stort område ner mot havet. Vi har all inclusive, det tycker vi är bra! Finns inte så många restauranger att välja på i byn. På kvällen är det lite folkliv på byn. Trevligt att ta en shoppingrunda!

 
2018-07-09

Inlägg av Åsa H Örebro

Njutit hela veckan

Vi har haft en fantastisk vecka. Hotellet är underbart och personalen helt fantastisk. Frukosten innehåller allt man kan önska och lite till. Poolområdet är fräscht och mysigt och det är bara ett stenkast ned till havet där hotellet har en egen del med solstolar. ”Staden” ligger precis utanför och vi har hittat ett par guldkorn till restauranger att äta på om man vill ha lite omväxling. Jag kan verkligen rekommendera detta ställe, vi kommer gärna tillbaka.

 
2018-06-29

Inlägg av CarolineC4263

Ett utmärkt hotell

Min make och jag bodde en vecka i början av juni 2018 här, all inclusive. Vi njöt av vår privata pool, strand och den goda maten. Inte en dag upplevde vi att det var tråkigt att äta på hotellet. Utbudet var riktigt bra.Trevlig personal med ypperlig service! Vi har precis bokat en resa till samma hotell. Det säger väl ändå allt!

 
2018-06-29

Inlägg av Svenne2018 Stockholm, Sverige

Toppenhotell

Allt var kanonbra! Mottagandet, personalen, läget, lugnet, rummen, poolerna, avstånden, stranden, den lilla stadsgatan, restaurangerna - hotellets egna var riktigt bra och de utanför med möjlighet att välja prisnivå. Vi valde hotellet bl a för att det är åldersgräns (ingen under 16 år) och det blir en annan atmosfär på ett sådant hotell, vi trivdes riktigt bra med det.