1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sentido Port Royal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ingemar,
Grästorp

+
Frukosten, faciliteter, närhet till havet, hotellets egna solsängar vid havet. Vacker anläggning, god service.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-16


10 av 10

Monica,
Varberg

+
Mjuka sängar!!!
-
Jobbigt med vattenfallen vid den över poolen, som lät alldeles för mycket - lite porlande ljud hade varit härligt, men detta gjorde att vi flyttade oss en bra bit därifrån.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Angelina,
Gävle

+
Servicen och maten.
-
Riktig badrumsdörr man kan stänga. Bättre dusch. I vårt rum duschade man i badkarlet och duschväggen som fanns var nästan obefintlig så hela badrummet blev otroligt blött. Kändes nästan som att det var något fel på dräneringen eftersom vattnet inte rann undan någonstans från badkaret.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


8 av 10

Kerstin,
Tullinge

+
Fint läge, lugnt och skönt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Ola,
Hässleholm

+
Servicen var grym!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


9 av 10

,

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Daniela,
Stockholm

+
Väldigt fint hotell med bra pool och strand. Fantastisk middagsbuffé!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-16


10 av 10

Thomas ,
Frillesås

+
Personalen och frukosten. När jag tänker efter så det mesta faktiskt! Vad det gäller övriga måltider så kan vi inte bedöma dem eftersom vi inte åt dem på hotellet men frukosten var långt över förväntan, riktigt bra faktiskt.
-
Ni kan skryta lite mer på er hemsida i beskrivningen av hotellet för det var mycket bättre än man fick uppfattning om när man läste om det!

Bekräftad gäst: 2018-08-15


9 av 10

,
Uppsala

+
Frukosten och läget.
-
Bättre AC. Gick inte att ställa in temperaturen på rummet, vi hade omkring 26-27 grader. Påpekade detta för personalen och en servicekille kom och tittade på den men konstaterade att allt var som det skulle. Temperaturen ute i receptionen var bra mycket svalare än i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


10 av 10

Mimmi,
Hässleholm

+
Hotellet är väldigt fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-08-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

1367 omdömen
Utmärkt
 
1055
Väldigt bra
 
239
Bra
 
54
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-05-31

Inlägg av mamarazzi Stockholm, Sverige

Fantastisk service men lite trist område

Min bästa chartervecka någonsin om man bara ska se till hotellets kvalitet. Fantastisk frukost med ALLT du kan önska dig. Bra för mig som har lite speciella krav på maten. Personalen är fantastisk och det är rent och fräscht överallt. Enda som haltade lite var köket när jag bad om grönsaker istället för bröd och potatis till en smårätt i poolbaren. Det jag fick var allt utom bröd och frites men inget annat och till samma pris. Skickade förstås tillbaka det. Allt löste sig till slut av den fantastiska servitrisen. Men jag hade förväntat mig större flexibilitet redan från början. Det finns ett spa också som är jättebra och har mycket rimliga priser. Kolymbia för övrigt är inte mycket att ha men för den som är nöjd med sol och pool/strand är detta hotell perfekt.

 
2019-05-27

Inlägg av karolink519 Kolimbia, Grekland

Fint Hotel med superbra service

Ett jättetrevligt hotell. Väldigt lugnt. Supertrevlig personal och fantastisk mat. Det gick att välja till all inclusive enskilda dagar vilket passade oss perfekt. Vi var supernöjda och njöt av hela vistelsen.

 
2019-05-01

Inlägg av annelisjoo Örebro, Sverige

☀️☀️☀️☀️☀️

Ett toppen hotell☀️ Rena o fina rum jätte trevlig personal överallt på hotellet toppen servic☀️☀️☀️☀️☀️ Massor av mat ock mycket o välja på både frukost o middag mycket utbud av yoga pilates o andra aktiviteter super fint gym nära till stranden rent o fräscht vid poolen. ABSOLUT ETT 5 STJÄRNIGT HOTELL I ALLT☀️☀️☀️☀️☀️

 
2019-01-06

Inlägg av Nils E Stockholm, Sweden

Yoga och gym

Fint, rent hotell med trevlig personal, fina rum, vi hade ett hörnrum med jacuzzi som vi använde mkt. Vi valde hotellet för att de hade ett helt ok gym gratis yoga utomhus på veckodagarna. Gymet öppnade som vanligt först kl 8 men vi kunde träna yoga på morgonen och gym efter lunch. Maten var ok, men lite enahanda och inte så bra kryddad. Det fanns ett "hälsobord" med sallad mm som inte alls var så hälsosamt. Ofta var det massa söta saker i salladerna och massa godis, choklad mm som inte alls var hälsosamt, svårt att äta ngt från det över huvud taget då jag vill äta nyttigt. Det som fanns där vara papaya, mango och nötter som var gott. Fick välkomstdrinkar till varje middag men jag gillande inte ngn av dem då det var sötsliskiga som saft. Stranden var full med barn och ungdomar från angränsande hotell och dessutom många som rökte så vi var bara korta stunder för att bada. Det var inte det vi räknat med, då vi ville ha lugn och ro. Finns en á la carte restaurang med mkt lugn atmosfär, god mat och fin service som jag rek. Vi kommer ev tillbaks tacka vara yogan och gymet men letar nog efter ett med lugnare strand.

 
2018-09-08

Inlägg av KatharinaH611 Vissefjärda, Sverige

Greklandssemester

Ett mycket lugnt och trevligt hotell. Väldigt nära till sandstrand med härligt vatten. Grattis solstolar när man bor på hotellet. Bra frukostmatsal. Varierad kvällsbuffe med olika teman varje kväll. Absolut ingen trängsel, utan lugnt. Alltid trevlig och glad personal. Vårt rum har utgång direkt till poolen. Men vi har föredragit att vara vid havet. På anläggningen finns också ett spa. Vi besökte det för massage. Skönt och avkopplande. Hotellet ligger mitt i byn. Inget som stör eftersom baksidan på hotellet är på ett stort område ner mot havet. Vi har all inclusive, det tycker vi är bra! Finns inte så många restauranger att välja på i byn. På kvällen är det lite folkliv på byn. Trevligt att ta en shoppingrunda!