Resor till Kanali

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Kanali är byn för avkoppling för dig och din familj. Den stillsamma byn är belägen på det grekiska fastlandet i lantliga omgivningar. Höjdpunkten i Kanali är den 20 kilometer långa sandstranden som sträcker sig längs hela byn. Hyr en bil för att upptäcka omgivningarna i Epirus-området med historiska platser och grönskande natur. Här finns det mycket att upptäcka inom lagom bilavstånd.

Fakta om Kanali

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 150 kr per person.

Transfer

Från flygplatsen Aktion via en tunnel till Preveza och vidare till Kanali tar det ca 25 minuter, effektiv resväg. Från flygplatsen i Ioannina till hotellen i Kanali tar det ca 1 timme och 45 minuter. Transfer sker ofta med en minibuss, och det kan även innebära att man måste byta buss till annan buss eller minibuss. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Stranden Kanali sträcker sig längs hela byn. På stranden finns inga eller få solstolar och parasoller. Grovkornig sand- och klapperstensstrand.

Mer fakta

Väder

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c
9,2 av 10 Kanali
Våra gästers betyg, baserat på 81 omdömen