Rhodos – tips inför resan

Rhodos – restips

Rhodos är en tidlös klassiker som passar alla! På Rhodos finns några av Greklands finaste ständer, vacker natur, trendigt stadsliv och många kulturella minnesmärken. Spana in våra tips på den godaste maten och de bästa platserna att besöka här.

Boka din resa till Rhodos

Hitta ditt Rhodos

Har du svårt att bestämma dig? Vi hjälper dig att hitta den del av Rhodos som passar dig bäst!

Vilken del av Rhodos passar dig bäst?

Hotell på Rhodos med vattenrutschkanor

Letar du efter hotell med vattenrutschkanor? Här har vi samlat alla våra hotell på Rhodos med vattenrutschkanor och lekpooler.

Läs mer

Rhodos bästa stränder

Rhodos har stränder för alla smaker. Här finns både långgrunda fina sandstränder för barnfamiljer och mer undangömda stränder där du kan njuta av lugn och ro. Vilken blir din favorit?

Läs om våra favoriter

Mysiga utflyktsmål

Hyr en bil eller ta lokalbussen och upptäck små idylliska byar på landsbygden där tiden stått still.  

Läs våra tips här

Ät gott på Rhodos

På Rhodos finns det gott om restauranger med vällagad god mat. Här kan du ta del av våra restaurangtips!

Läs mer

Upptäck Rhodos Stad

Rhodos stad har allt – en gammal världsarvslistad stadskärna och nya, moderna områden med bra shopping och trendiga krogar.

Läs mer

Rhodos sevärdheter

På Rhodos finns gott om sevärdheter och trevliga utflyktsmål. Gå i riddarnas fotspår, vandra bland tusentals fjärilar eller besök ett kloster med en hisnande utsikt. 

Läs mer

Shoppa på Rhodos

På Rhodos finns det gott om kap som väntar den shoppingsugna! Köp med dig typiska souvenirer som keramik och olja, eller kolla in klädesutbudet på någon av Rhodos stads många klädbutiker.

Läs mer här

Sporta på semestern

På Rhodos finns många möjligheter till att aktivera sig! Ta med kompisgänget på go-cart, utse semestermästaren i bowling, cykla i Rhodos stad, testa stand up paddelboard eller varför inte snorkla eller lära dig dyka?

Läs mer här