Hotell på Rhodos med vattenrutschkanor

Letar du efter hotell som har vattenland med vattenrutschkanor och lekpooler? Då har vi några bra hotelltips till dig. Här har vi samlat alla våra hotell på Rhodos med vattenrutschkanor och lekpooler. Hotell perfekt för dig som reser med barn.

Amada Colossos

Amada Colossos är ett omtyckt All Inclusive-hotell som har en egen vattenpark med vattenrutschkanor för såväl stora som små. Här finns även en lazy-river och en vattenlekpark för de yngre barnen.

Läs mer och boka resa till Amada Colossos

Mythos Beach Resort

Mythos Beach är ett av våra mest populära Apollo Mondo Family Resorts. Här finns förutom en vattenrutschkana för de yngre barnen även vattenlek, barnklubben Polly & Mino och simskola med skandinavisktalande instruktörer.

Läs mer och boka resa till Mythos Beach

Epsilon

På Epsilon finns såväl en vattenrutschkana som vattenlek för de allra minsta. Här finns även simskola med skandinavisktalande instruktörer och barnklubben Club Polly & Mino.

Läs mer och boka resa till Epsilon

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa är ett populärt All Inclusive-hotell beläget vid den fina Falirakistranden. Här finns vattenrutschkanor och mycket aktiviteter för barnen.

Läs mer och boka resa till Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa

All Inclusive-hotellet för dig som är ute efter det lilla extra! Här finns tre vattenrutschkanor, härliga poolområden och en fin strand. Varför inte boka ett familjerum med privatpool?

Läs mer och boka resa till Mitsis Alila Resort & Spa

Kolymbia Star

Familjevänligt hotell där halvpension ingår. På hotellet finns flera härliga poolområden och vattenrutschkanor för både stora och små.

Läs mer och boka resa till Kolymbia Star

Rodos Palace

Fin barnpool med vattenrutschkanor för de yngre barnen. Här finns härliga poolområden och stranden ligger bara ett stenkast bort.

Läs mer och boka resa till Rodos Palace

Esperides Beach Family Hotel

Vad sägs om ett All Inclusive-hotell med såväl vattenrutschkanor, biograf och mini-nöjesfält? På Esperides Beach Family Hotel trivs både stora och små!

Läs mer och boka resa till Esperides Beach Family Hotel